Sayfa 305/883 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    patron 5,350 milyon lot daha alırsa vestelin hisse oranı yüzde 98 e çıkar.bu da patrona 64 milyona mal olur.bu parayı bulmak onun için zor olmasa gerek.ha diyelimki piyasa patronun borsadan çekilme planını varsa önceden öğrenirmi.
    Bosch profili 10 tl fiyatı vardı borsa kodundan 160 tl 'den cikti

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by rizeli28 Yazıyı Oku
    patron 5,350 milyon lot daha alırsa vestelin hisse oranı yüzde 98 e çıkar.bu da patrona 64 milyona mal olur.bu parayı bulmak onun için zor olmasa gerek.ha diyelimki piyasa patronun borsadan çekilme planını varsa önceden öğrenirmi.
    o 5.35 milyon lotun zaten 2-3 milyon lotu ondadır. geri kalanı toz kaldırmadan toplamaya çalışıyor

3. Bu karla nasıl tutuyor arçelik sermaye kadar kârı yok vestel beyaz sermayeden 2.50 kat kar olacak iş değil demekki zorluya güven yok buda koç şirketi olsa 30. 40 fiyat olabilirdi ytdr

4.  Alıntı Originally Posted by berat37 Yazıyı Oku
    Bu karla nasıl tutuyor arçelik sermaye kadar kârı yok vestel beyaz sermayeden 2.50 kat kar olacak iş değil demekki zorluya güven yok buda koç şirketi olsa 30. 40 fiyat olabilirdi ytdr

Çünkü vesbeyi elinde az parası olan bir spek anında 10 liranın altına düşürebilir. Ancak arçelikle böyle oynayamazsınız. arçelik risksiz.
    Son düzenleme : Berkshire Hathaway; 28-11-2018 saat: 11:12.

5.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Çünkü vesbeyi elinde az parası olan bir spek anında 10 liranın altına düşürebilir. Ancak arçelikle böyle oynayamazsınız. arçelik risksiz.
    Bu adamin yorumlarina cok guluyorum ya )
    Risksiz dedigin Arclk i 20 liradan 11 liraya dusurduler 3 ay once ???

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yldream Yazıyı Oku
    Bu adamin yorumlarina cok guluyorum ya )
    Risksiz dedigin Arclk i 20 liradan 11 liraya dusurduler 3 ay once ???

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet düştü peki şu an sıra kimde efendim?

7.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Evet düştü peki şu an sıra kimde efendim?
    Alka içinde 2 tl ye düşecek düşecek dedin hisse 6 tl ye gitmişti sonradan özür dilemistin yanlış mı hatırlıyorum yine aynısı olmasın?

8. Az borsayı bilen vesbenin hak ettiği fiyatı biliyor ama çoğunluk giden hisseye atlıyor buda gitmeye başlayınca atlayan çok olur tabi hisse bulabilirse not vestel elektronik 9 aylık da 1 milyar 100 milyon civarı kur zararı yazdı doların düşmesiyle bunu kara çevirdiginde 330 sermaye 1 milyar kar gelirse vesbe vestel ikilisi güzel işler yapabilir tabi döviz buralarda kalırsa sabır acıdır meyvesi tatlıdır ytdr

Sayfa 305/883 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •