Kalben sizin pencerinizden bakmayı çok isterdim fakat benim gördüğüm uzun vadede bu ( week prd. ) , eğer maliyet yukarılardaysa ve bu graf. canınızı sıkıyorsa üzgünüm. Şartlı koşulum var 200 günlük üssel ortalamayı koruması gerekiyor boğların şuan için 4100 Usd ve ne yapıp ne edip bunun üzerinde haftalık kapanış yapmaları gerek yoksa alttan gelen en yakın destekler daha önce ki bir çok gönderide var ,
------
yakın zamanda grafikte büyük aşırılık oluştuğu için ne kadar uzaktan baksak bildik göstergeler orta güvenlilirlikte galiba.
geçen ben de yazdım 4,100'ü biliiyorsunuz, sonra oturdum düşündüm "ulan gerçekten 4,100'de olabilir mi 200 haftalık" diye. daha aşağıda olması gerekir gibi geliyor ama tepe dağıttı ortalığı.
son tepe grafikteyken geçmişe dair hiçbirşey görünmüyor resmen. belki lineer olmayan skalalı grafikler ya da parabolik çizgiler filan lazım daha bir yorumlamak için durumu.
dalga sayımları ve fibolarla bakmak, bildik şeyleri daha çekinceli kullanmak lazım belki. son çıkış mesela, epey bir süre (patlayana kadar) önceki uzun düşüşün fibo extensionlarını izlemişti. tabii daha futurelar filan da yoktu o zaman - hayat hoştu.
-----
btc'nin sıfır olamaması lazım, şahsen ben 0.000001'den hepsini alırım, hatıra olarak saklarım
türevle şununla bununla abartılı şişirilmedikçe ve ana taahhütü doğru varsayarsak (toplam X adet üreyecek) sıfır olamaz ... diyorum.
Son düzenleme : KPL; 26-11-2018 saat: 19:40.
kalbimi nasıl anladınız? kalbimden ne geçtiğini nereden anladınız? siz burada maliyetinize göre mi yorum yapıyorsunuz ki biz öyle yazalım? yani orada OBO yok deyince aman inşallah yoktur manasında mı düşündünüz?
ister -1500 deyin, ister 0 deyin ister 0,000000001 deyin orada OBO yok...
1 büyük 2 küçük çıkıntı gördünüz hemen OBO
diyelim ki aynı grafiği dolar/tl, eur/usd veya xauusd'de görseydiniz ne diyecektiniz altın, Türk Lirası, euro ve dolar doğadan silinecek miydi?
Neyse...
Yer İmleri