Sayfa 208/682 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayımn MSAMSA, dükkanın önünü kapatıyorsunuz.
    Sayın balık umarım tüm kalbimle rumuzunuz gibi bu hissede çok büyük balık yakalarsınız sanıyorum meclise gelme işini seçim sınrasına bırajacaklar ama finali iyi olacak umudunu taşıyorum

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Y.T.D değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    Sayın balık umarım tüm kalbimle rumuzunuz gibi bu hissede çok büyük balık yakalarsınız sanıyorum meclise gelme işini seçim sınrasına bırajacaklar ama finali iyi olacak umudunu taşıyorum

İyi dilekleriniz için çok teşeklür ederim. Umarım hep birlikte kazanırız.

Bu hissede çok eskiden bekliyenler zararda , mutsuz.

Geçenlerde tavan tavan giderken alamayanlar mutsuz.

3500 - 4000 aralığından alanlar kağıt düştü diye mutsuz.

Bu kağıt kimseyi mutlu etmiyor galiba.

3.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    İyi dilekleriniz için çok teşeklür ederim. Umarım hep birlikte kazanırız.

Bu hissede çok eskiden bekliyenler zararda , mutsuz.

Geçenlerde tavan tavan giderken alamayanlar mutsuz.

3500 - 4000 aralığından alanlar kağıt düştü diye mutsuz.

Bu kağıt kimseyi mutlu etmiyor galiba.
    3500-4000 aralığından alanlarda siyasi bir takım sıkıntılar olmaz ise ülkede meclise konu geldiği an o fiyatları hisse zaten geçecektir o fiyatlardan alan arkadaşlarımız şu durumda üzülüp panil yapmasınlar bu hissede çok teknik çalışmaz ama şu an2850 teknik destek gibi daha önce oradan döndü muhtemelen bir kez daha deneyecek o seviyeyi eğer kırarsa orayıda 2600 civarı gğndeme gelir.Haber geciktiköe hissede gücünü kaybediyor

Y.T.D değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by MSAMSA Yazıyı Oku
    3500-4000 aralığından alanlarda siyasi bir takım sıkıntılar olmaz ise ülkede meclise konu geldiği an o fiyatları hisse zaten geçecektir o fiyatlardan alan arkadaşlarımız şu durumda üzülüp panil yapmasınlar bu hissede çok teknik çalışmaz ama şu an2850 teknik destek gibi daha önce oradan döndü muhtemelen bir kez daha deneyecek o seviyeyi eğer kırarsa orayıda 2600 civarı gğndeme gelir.Haber geciktiköe hissede gücünü kaybediyor

2850 altında sağlam destek veririz....

5.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    2850 altında sağlam destek veririz....
    Zaten hissedeki potansiyeli ağalarda bildiğinden o seviyelere getirmek işlerinede gelmeyecektir çünkü bu gevşeme o seviyelerr devam ederse bende tüm gücümle gelirim

Y.T.D değildir.

6. 4000 den ilk 2850 gördüğünde ben aldım.sıkıntı yok.vermek isteyen olursa teşekkür ederiz şimdiden

7.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    çok sabırsıssınız.daha 2 ay bile olmadı beklentiye gireli. ayrıca dolar bazında 4500 doları görmüş bu hisse .bu ölçek ile bakıldığında orada satmamış bekliyen yatırımcı 1000 dolar seviyesinden satarmı acaba diye sormak isterim...
    Sayin aydin 4500 dolar yanlsilik olmasin isb de ?

8. [QUOTE=deepdark7913;2891739]Sayin aydin 4500 dolar yanlsilik olmasin isb de ?[/QUOT

yanlışlık yok.

İŞATR DE 365,000 DOLAR GÖRDÜ DESEM BUNDA BİR YANLIŞLIK VARMI ACABA DİYECEKSİNİZ

Sayfa 208/682 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •