Sayfa 363/1024 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ARAPLAR’DAN 120 MİLYAR DOLAR

Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt: “Yabancı yatırımcılar başta Suudi Arabistan ve Katar olmak üzere Körfez ülkeleri ve Arap dünyasından da ciddi yatırım geleceğini düşünüyorum. Kısa ve orta vadede Arapların 120 milyar dolar ve üzeri yatırım yapacağı beklentisi var.â€
    Kaynak: http://www.star.com.tr/ekonomi/yatir...haber-1208896/
    Inşaatının neresinde izin problemi çıktı acaba ? Rakama bakilirsa buyük lokma olmali🤓

2.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    İnsanlara tam bilgi verelim.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Vakıftaki parayı ing ye gönderdim, para geri gelmiş kaynağı belirsiz diye nolucak şimdi 480 bin tl meblağ
    Sayın Ahme, tamamen İng'nin cinsliği. Dün şubeden Usd yatırırken bile dakikalarca beklettiler. Gişedeki kız durmadan içeriye gidip amirine bir şeyler sorup geliyordu, en son parayı Odea'dan çektiğime dair makbuz yanımdaydı onu gösterince sisteme kaydedip parayı hesaba geçirdiler. Parayı Odea'ya ya da Teb'e yatırırken tek bir soru bile sormamışlardı. Bu sorgulamayı sadece İng yapıyor.

4. Hiç bir banka paranın kaynağını soramaz. 5 ay önce paribas da yaşadığım olayı yazmıştım buraya.. İşte bu formun ana fikri bu tür olaylar karşısında bilgilenmek. 55 bin tl. elden kendi hesabıma yatırmak isteyince m.t. '' efendim şu formu doldurup, imzalayın '' dedi... Forum - kaynağı belli olmayan paranın beyan taahhüdü - imiş... başladım bağırmaya, şube karıştı... Aslında 16 temmuzda aynı şubeden çektiğim paraydı ve dekontu da duruyordu... Üst kattan md. yrd. indi.. Olayı anlattılar ama ben halen zıplıyorum.. kadın '' beyefendi haklı, beceriksizler özür dileyin. bir daha da bu tür karışıklık yapmayın '' dedi.

5. Şeker swap 45 gün 14.5 500k

6. nbono % 14,29 (mevduat karşılığı)
    odeabank % 13,10 (vadesizde kalacak oran hesaplandıktan sonra)
    ing % 13 (yeni giriş, 1 yıl geçerli)
    cepteteb % 12,25 (marifet, yeni giriş, 3 ay geçerli)
    enpara % 12 (32 gün)

bu listeye ekleyelim, bu liste internet şubesi aktif kullanıp şubelerde mevduat pazarlığı yapmayanlar için

7. nbono'yu biraz daha aciklayabilirmisiniz, rica etsem ?

8.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    nbono'yu biraz daha aciklayabilirmisiniz, rica etsem ?
    http://www.aktifbank.com.tr/tr/birey...m/n-kolay-bono

mevduattan kesilen stopaj ilgili vadede % 15 iken bonoda % 10.

yani, 13,50 bono faizinin neti 13,5*0,9 = 12,15 oluyor. bugün 12,15 net mevduat faizi alabilmek için 12,15/0,85 = 14,29 brüt mevduat faizi alman gerek

Sayfa 363/1024 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •