Sayfa 730/969 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Konkardato ilan eden birçok şirket var.bunun iştirakleride işlerin tıkırinda gittiğini sanmam.ben umudumu kestim, bundan.yani yarın aşağı basarlarsa cooook çok uzuncu olarak kalırsınız bunda. Helal parayla kumar oynanmaz.yatirim amaçlı hisse arıyorsanız birçok şirket var bedava.kumar oynayana işte meydan

2. zaten uzuncuyuz, 2013 kasımdan bu yana elimde ve maliyet hala hiç çıkmadı, hala zarar... ortalama yüksek.. ve bu güne kadar hiç al sat yapamadım... nerden alıp nerde satacağız öğrenemedik bi türlü... o yüzden sordum aşağıda boşluk kaldı mı diye sayın boran... daha önceki yorumlarınızda okumuştum ve yazdığınız boşluklar muhakkak görüldü...

Bu kez farklı. Bir çete bunu önerdi.cetenin öbür dedikleri tuttu.bu nedenle buraya saldıran çok kişi olacak.sel gibi.eger o sel coşkulu olursa tüm bendler yukarı da yıkılır.bosa aşağı beklemeyin.eger sel gücünü bir gerekçe ile kaybederse 1.7* lerde bir boşluk var ama 1,5 i görmeden gelmez.hatta bu kez orasida tutmaz. Yani teknik hikaye.operasyon yapan çete nerde tamam derse oraya kadar.

Arkadaşlar herkes kendi parasıyla riske giriyor. İsteyen alır. İsteyen satar. Kimse kimseye akıl vermesin. Herkes kendi işine baksın. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Bu kez farklı. Bir çete bunu önerdi.cetenin öbür dedikleri tuttu.bu nedenle buraya saldıran çok kişi olacak.sel gibi.eger o sel coşkulu olursa tüm bendler yukarı da yıkılır.bosa aşağı beklemeyin.eger sel gücünü bir gerekçe ile kaybederse 1.7* lerde bir boşluk var ama 1,5 i görmeden gelmez.hatta bu kez orasida tutmaz. Yani teknik hikaye.operasyon yapan çete nerde tamam derse oraya kadar.
    İçinden baygeorge çıktı [emoji23]

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bi 400k daha işlem olsa fiili dolaşımdaki lot kadar işlem olacaktı. Fazla stres yapmayalım arkadaşlar gidecekse gider düşecekse düşer. İsteyen bekler isteyen satar kalpler kırılmasın moraller bozulmasın.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benimde takip edeceğim kafama takılan bu ama 2,25 geçilirse arkasından baktırır.

malum bistte teknik haberden önce gidiyor veya haber sonra geliyor desek daha net olur.

yok aşşağı yine fırsat verirse değerlendiririm ancak. yoksa kaçan balık büyük olabilir bu hacimle 2,25 üzerinde aşırı alıma geçiyor bendeki grafikler bu şekilde en azından.
    baktırdı

8. Geçen ay 3 tavan yaptı üst üste 2. 60 gördü ama kap haberi gelmedi bugün gün bitmeden geldi. Neden acaba[emoji848][emoji848][emoji848]

Sayfa 730/969 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •