Sayfa 352/1012 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Agam sen bekarsin anlasilan. Kazancli cikana kadar dirdirdan olmezsek iyidir. Neyseki ortalamayi 5.40 a kadar cektim. 13 Aralikta beni yakarsa herhalde anamin evinde soluk alirim sen daha +18 lerden bahsediyorsun
    Dostum çocuk avatarınla..
    Köşede yazan yaşımla..Hiçmi ilgilenmiyorsun..
    Gerçekden hem piyasada;hemide ev de sopalıksın,ne diyeyim...
    Al sana ----18.. oldumu...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Halkın nasıl suçu olsun dostum ..??Aynı kaderi diktatör ve askeri gücü sayesinde yaşayan tek millet iran değilki ..
    Rusya,çin ,k.kore,arap ülkelerinin nerdeyse tamamı ,venezüela vs vs.. sözde seçim var ..
    Halk biraz sesini çıkartsın anında öteki tarafa postalıyorlar ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Halk kendi kaderini cizer...Batıda da tonla gereksiz adam başa geciyor, ama eninde sonunda içindeki cıbanları atıyorlar...Bu işler tepeden inmeyle olmuyor, tabandan başlıyor ve cok uzun yıllar alıyor..Adamlar 1 bin yıl önce magna carta ile başlamış işte...Sonra klise kapısına martin luther baba civi cakmış...Atatürk tepeden getirmiş, resmen hediye etmiş..Bunlar şans..Ama bir ümidim var..Internet aydınlınmayı hızlandırabilir.

3. Dolar 5.20 yi görmüş ..
    Burdan hem fx hem viopdan millet long yani alım yaptığını kabul edersek bu piyasa yapıcı spekler ne yapar eder pariteyi stopların patlayacağı seviye olan 4.80 civarına çekerler..
    Şu an gidişat bu yönde ..
    Aralık sonuna kadar piyasalar ralli yapar ise borsada 100 bini aşar ise 4.80ler hiçde zor değil .
    Kısaca tl mevduata biraz daha devam eden kazanır ...

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Halk kendi kaderini cizer...Batıda da tonla gereksiz adam başa geciyor, ama eninde sonunda içindeki cıbanları atıyorlar...Bu işler tepeden inmeyle olmuyor, tabandan başlıyor ve cok uzun yıllar alıyor..Adamlar 1 bin yıl önce magna carta ile başlamış işte...Sonra klise kapısına martin luther baba civi cakmış...Atatürk tepeden getirmiş, resmen hediye etmiş..Bunlar şans..Ama bir ümidim var..Internet aydınlınmayı hızlandırabilir.
    Haklı olabilirsin ama bir atasözüde derki umut sadece eziyetin süresini artırır...
    Umarım sen haklı çıkarsın [emoji109]

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dolar 5.20 yi görmüş ..
    Burdan hem fx hem viopdan millet long yani alım yaptığını kabul edersek bu piyasa yapıcı spekler ne yapar eder pariteyi stopların patlayacağı seviye olan 4.80 civarına çekerler..
    Şu an gidişat bu yönde ..
    Aralık sonuna kadar piyasalar ralli yapar ise borsada 100 bini aşar ise 4.80ler hiçde zor değil .
    Kısaca tl mevduata biraz daha devam eden kazanır ...

Hocam secim için ne zaman para basmaya başlarlar ?

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hocam secim için ne zaman para basmaya başlarlar ?
    Benim iki teze göre hareket etme düşüncem var .
    Ya secime kadar hersey iyi olacak ..Dolar 5-5,50 bandında gidip gelecek borsa yukarı 100 bin üstü olup mevduat 19-20 seyredecek yada ;
    Secime 1 ay kala tansiyonu yükseltip biz kazanamazsak erken seçime gider sonrada kaos olur diye doları 6 lara yakın seviye ve borsa 80 bin mevduat 27-28 ler yapacaklar ..

Çoğu işadamı biliyorum adam başka parti ancak sırf istikrar düzen bozulmasın diye iktidara oy veriyor ..
    Bence para basma değilde esas soru imf ne zaman gelecek ..
    Gelmeme ihtimali 2019 da çok az ama petrol fiyatları böyle giderse belki imfsiz çıkış olur ..
    İşimiz zor yani 2019 da

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...n-2763801/amp/
    Betonculari kurtarma operasyonu .

Sayfa 352/1012 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz