Sayfa 530/928 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Gübretaş b.ktur yemeyen yoktur.
    Yatırımcıyı her türlü yolan bu şirkete yatırımcı itinayla hortumlama ödülü verilmeli.

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Gübretaş b.ktur yemeyen yoktur.
    Yatırımcıyı her türlü yolan bu şirkete yatırımcı itinayla hortumlama ödülü verilmeli.
    Petrol çıkıyor üre fiyatları da çıkar belki razi kar eder diye umut ediyorduk... petrol 87 dolara çıktı düştü şimdi 57 dolara.. daha nereye düşeceği de belli değil...

dolar 7,15 e çıktı düşünce türkiye kısmı kara geçer dedik dolar 5,15 oldu gubre de gene TIK YOK...

tek umudumuz mahkemeye kaldı... ordan da bi halt çıkmazsa bu boktan daha bi bok olmaz arkadaşlar...hepimize geçmiş olsun...

3.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Petrol çıkıyor üre fiyatları da çıkar belki razi kar eder diye umut ediyorduk... petrol 87 dolara çıktı düştü şimdi 57 dolara.. daha nereye düşeceği de belli değil...

dolar 7,15 e çıktı düşünce türkiye kısmı kara geçer dedik dolar 5,15 oldu gubre de gene TIK YOK...

tek umudumuz mahkemeye kaldı... ordan da bi halt çıkmazsa bu boktan daha bi bok olmaz arkadaşlar...hepimize geçmiş olsun...
    Bize zaten geçmiş oldu

4.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Bize zaten geçmiş oldu
    giren girdi orda şüphe yokta hani bir haber vs mahkemeden bir umut.. 2. tavan bilemedin 3.de ben kaçarım...

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    giren girdi orda şüphe yokta hani bir haber vs mahkemeden bir umut.. 2. tavan bilemedin 3.de ben kaçarım...
    Ortak tavanı buldun da 2. yi 3. yü istiyorsun.
    Gübretaş'a donlarımızı kargolayacağız daha ne tavanı.
    İbrahim yumaklı bizim donlarımızı almadan rahat etmeyecek.

6. Burdaki herkese soruyorum yaklaşık 3 yıldır bitmeyen davadan olumlu sonuç bekleyen varmı... ben beklemiyorum..kozalı kim alırsa ona gider gerçi alacak kişiye bağlı......ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak tavanı buldun da 2. yi 3. yü istiyorsun.
    Gübretaş'a donlarımızı kargolayacağız daha ne tavanı.
    İbrahim yumaklı bizim donlarımızı almadan rahat etmeyecek.
    Ortak ben mahkemeden davayı kazanmamız durumunda diyorum 2-3 tavan yapar... tabii yedirirlerse... madeni iade ederlerse...!!

Zaten mahkemeden olumsuz sonuç çıkarsa burda beklenecek birşey yok... sat - git parayı yıllık faize koy... yılsonu %50 fazla gubrf hissesini geri alırsın emin ol....

2019 sonu 2,00 - 2,40 arası mesela...

8.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku

50 dolara düşme ihtimali kuvvetli....

Sayfa 530/928 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •