Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
Tamam demek ki altın karşılığını kaldırmaya güçleri yetmiş ve kaldırmışlar.Şimdi çok mu güçsüzler?

O suikaste kurban giden başkanlar çok ehli Müslim veya ehli Christ insanlar mıydı?

Şimdi yeni para sepeti veya altına dayalı her neyse para birimi oluşturmaya çalışacak olan Çinliler Ruslar mı hak yolunda ve insanlığın selameti için çalışan milletler?

Böyle 2021 diye tarih verenler aynı gerekçelerle 10 yıl önce de tarih veriyordu,hiçbiri tutmadı,bu şekildeki tahminlerin şimdi de tutması için geçerli bir sebep yok

Teknik analize en uyumsuz varlıklardan biri altındır,çok nadir teknik analiz öngörüleri tutar.

Farklı sebeplerden dolayı yapılan altın yatırımına karşı değilim ama bu iddialar doğrultusundaki altın öngörüleri tutmayacaktır,orta yaşlı birinin ömrü bile yetmeyebilir.Elbet günün birinde tutabilir ama bu verilen tarihlerin tutması lotoyu tutturmak gibi.
Aslında ALTIN ile ilgili 1960 tan başlayan 60 70 yıllık LOGARİTMİK grafikler ekledim..diğer forumda veya burada bunlardan GÖRÜLDÜĞÜ gibi..ben 2021 i başlangıç olarak verdimm.yani 2021 de RAALLİ başlangıcı..2028 ise benim grafiğe göre altının 6000 doları vurup geçeceği yer..başkalarına göre ise 20 bin dolar..

işte SEbep yok değil geleceği belirlenmesinde BEYİN yıkama çok önemli bir etken ve televizyonlar ile bunları yapıyorlar..

EĞitim ile bunları geçersiz kılabilmek bizlerin elüinde.

MUTLAKA bakın TEKNİK analiz GRAFİĞİME DOLARDA hedefi NOKTA atışı ile LOGARİTMİK grafikte tutturdum..ve tutturmaya devam edecem insallah ..aLTINDADA yine grafik ile gidiyorum..