Sayfa 108/1074 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8590 madde; 857 - 864 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    şirket fabrikayı satarken personeli de satmıştı yanlış hatırlamıyorsam ali bey bizi de satmasa bari şirketin patronu bunlar büyük alacaklılar gidin paraları oklardan isteyin der mi....
    biz alacaklı değiliz ortağız nedense kârına değil hep zararına ortak etmeye çalışıyorlar . istifaen diyor eğer başka bir yerde bir gün bile sigortalı çalışırsa emekli olacağı zaman toplu paralarını alamıyacaklar çalışanlar pirintaşta çalışanlar sun chemicale geçerken böyle bir sözleşme imzaladılar ali bey devralma yoluyla ile sunla birleştiler çalışanlarda buna dahil. Biri kazala sun chemicalde çalışanlardan birini sigortalı gösterirse o kişinin toplu ikramiyesi yanacak.

2. sun bunlardan fabrikanın arazisi ve eski binalarını aldı diye biliyorum yani batmış bir şirketi neden alsın veya ortaklık yapsın bunlar o zaman iyi paralara sattılar ..şirket birleşmesi yok diye biliyorum sen nerden bu algıya kapıldın veya nereden bir bilgi biliyorsun bilmiyorum umarım senin dediklerin doğrusudur umarım senin dediklerin gibi gelişir umarım.umarım başka bir şey diyemiyorum.sen yazmaya başladıktan beri eski bildiklerimi ve gözden kaçırdığım varmı diye hatim indirdin 2 onur2 .ama inşamın içinde üçkağıtcılık varsa senin dediğin gibi yapmaz önce kendi kesem der çünkü o tıp insanların kanına genlerine işlemiştir üçkağıtcılık hayallerimiz çok güzel ama tutunacak resmi dalımız spk suç duyurusu veya biraz vicdana gelip elindekileride kaptırıcak yeni taşıyıcılar bulacak bizler gibi borsaya gelip bizim gibi yaşını almışlar paçayı kurtarıp yeni genç nesilden taşıyıcılar oluşturacak.yada varlık fonuna gidicez ..şafak yarın 29

3. sundaki ozamanki çalışanlar çoktan emekli olmuştur bence 15 yıl oldu...sun da 15 yıl çalışan zaten baya yüksek maaşlar almıştır.sundan tazminat alsa yeter onlara...

4. Bana göre satın alma yok 1.neden parayı neyaptı sermayeye eklese bedelsiz verirdi.2. Neden varlık satışı yapacağını önemli nitelikteki işlemler tebliğine göre ayrılma hakkı doğduğunu özel durumlar tebliğine göre açıklaması gerekiyordu ve 3.neden bilgi ve belge gizlediği için 2017-22 haftalık bültende suç duyrusunda bulunuldu .sonuç burdaki durumlar basında çıkan haberlere spk bist in duyrularına dayanıyor. Bilgiler eksik olduğu için anlamları değişiyor veya kasıtlı olarak yapılıyor bu şekilde bir algı insana yanlış karar vermesine neden olur.yani hisselerini satarsın bu ayrıntıları göremezsen zarar edersin şirket eğer usulsüz bir şekilde tasfiyeye gitti ise çağrıda bulunmadan veya önemli nitelikteki işlemler tebliğine uymadan başı ciddi şekilde derde girer.

5. https://www.google.com.tr/url?sa=t&s...=1543767669341 Aradaki farkı gör birleşmemi satışmı satış kuralları kanunu var ben canım öyle istedi ben yaptım oldu desin spk veya ali bey inanayım.

6. Kendi sitesindeki yazı farklı kopyaladığım aynı çıkıyor kendi sitesinden okursanız yazılar arasındaki farkı görürsünüz.

Sayfa 108/1074 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •