Sayfa 187/1000 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    % 30 dolar % 70 tl deyim.
    tl nin % 50 sini de 32 gunluk ocak basi vadeli bagladim..
    simdi soruma gelince :

% 20 elimde ki cash i aralik icinde parca parca dolara gececegim.

% 50 kisimi ise ocak 15 ine dek dolar yapmayi planliyorum kisa sure icerisinde..

Tum millet secimden sonra dolarin fisekleyecegine,veya ekonominin cokup bir sekilde dovizin hareketlenecegine kesin gozu ile bakiyor..E bunu bilenler de illa mart ayini beklemez diye dusunuyorum doviz almak icin..

--

sizce bu hareket mantikli mi ?
    Bende tl deyim. 31 aralık bağladım. 31 aralıkta ful dolardayım. Aynı düşğncedeyim. Kuyruğa girmemek lazım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Bende tl deyim. 31 aralık bağladım. 31 aralıkta ful dolardayım. Aynı düşğncedeyim. Kuyruğa girmemek lazım

En basiti şu an dolar 50 kuruş artsa hiçbirimiz dolar filan alamayız korkudan. Bu yüzden ciddi hareketten önce dövize geçmek en mantıklısı geliyor.

3. İyide ağalar Doların geleceği ABD ile ilişkilerin bozulmamasına bağlı. Öyle borsadan devşirme simsarlar ile doları şhortlayarak düşürürsen ve baskılarsan bir gün dolar bir fırlar dolar şhortlayan elemanlarınızı darmadağın eder. ABD ile ilişkiler bozulmasın diyede Suriyede PYD terör örgütü üzerinden yedikleri naneler de görmezden gelinmemeli.

4. hemen fişeklemez çünkü operasyon yemiş hisse tahtasi gibi duruyo grafikisi...3-5 yil hamallik yaptirabilir,dikkatli olnak lazım
    anca kademeli alima devam edilebilir.
    5.10 dan bi party daha almayi planliyorum
    gelirse
    Hamdım Piştim Yandım

Dövizin bugünkü hareketini faizime dokunma uyarısı olarak değerlendiriyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Müthiş bir trol ağı kurmuşlar. sosyal medya başta olmak üzere bölge bölge il il maaşlı elemanlarla kadrolaşmışlar...
    en mallarını da buraya gönderiyorlar anlaşılan.

7. Dolarda alışa ne zaman makas açılsa o gün çıkıyor dün sabah alış 3 krş fark normalde 1 krştan az oluyordu

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8. Ons 2011 den beri olan sürünüşün sonuna mı geliyor acaba..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 187/1000 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •