Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
Arkadaşlar ,bakın gene söylüyorum Sayın Mahulli aradaşım genpower hol davası[U] istanbul 23 .Hukuk Mah.dosya NO.2014/44GÖRÜLDÜ VE SONUÇLANDI İKİ TARAFDA ÜST MAHKEMEYE BAŞ VURMADI ANLAYACAĞINIZ ANLAŞTILAR ERDOĞANLAR LA Bütün bunlar nedemek oluyor ben çözemedım tahminim bu olay kapanmıştır fuzuli ışık beklemeyelim beyhude olur.
Sayın tuta uslu erdoğanlarla anlaşmış olabilir. Sayın Mahulli nin bahsettiği 50 milyon rehin artı yatırıma verilenler diye biliyorum. Dolayısı ile artı yatırımda rehinli olarak aldıkları 50 milyon lotun hesabını soruyor olabilirler. Ben gene söylüyorum gnpwr hol. Kote etmesi için spk nında sorduğu polisactır. Aktif hale getircekmisin getirmeyecekmisin. Çok zor değil adam ben polisacı aktif hale getirdim üretimleri yapıyorum karım zararım bu demesi belkide kote olmak için yeterli olacak. Alacak verecek davalarıda bir şekilde devam eder. Ancak beyefendi istiyorsa.genyh içinde artık sn. Mahulli nin anlattığı gibi mahkeme kararlarını bekleyeceğiz. Sonuç ne olur bence üzerine soğuk su içeceğiz gibi. Vicdan vicdan vicdan. Allah herkese nasip etsin