Allah askin hayal kurmayin gercekci olun. Okadar milletin hakkini parasini cakallikla cebine indiren serefsizler hic boyle bi haber var diye fiyatmi cekecekler yukari. Daha kap a bildiril.emis girin hissenizin haber sayfasina bakin varmi boyle bir haber. Yook
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz isteriz sabah tavan yapsin ama gercekler ortada. Millet alim yapiyor bunlar altan satis verip sabit tutuyor geleni carpiyorlar kasaya ne girerse kardir 3 5 fark etmez yeterki carpsinlar
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önceki çağrı da bile 2 milyon tl 'den fazla katılım olursa satıştan vazgeçmeyi düşünüyorlardı.
0.65 düşük bir rakamdı katılan olmadı ama 1.14 e baya katılan olur. Patron satıştan vazgeçer de yine de 1.14 'den hisse almaz.
İnş beni yanıltır da hepimiz kazanırız ama benim 1.14 'den çağrı yapacaklarına çok da ümidim yok açıkçası:(
Ytd
O genel.kurulda 2milyonu geçse de işlemden vazgeçmeme kararı alındı. 4 milyon civarı karşı oy çıktı 2 milyondan fazlası serh koydu. 1.14 den tekrar çağrı yapmazlar zaten mantıksız olur. O dönem elinde hissesi olup da satan insanların zararı ne olacak? Herhalükarda dava açılacak. Şirket ne diyecek bakalım bi haber yollarlar heralde essek değiller ya :)
Su nalet kagittan bir kurtulayim
Bidaha tovbe boyle boktan kagitlaraa girersem,
Bu kadar dandik bu firma için 275bin hisse büyük rakam. Ortalaman düşüktür umarım diycem ama muhtemelen yüksek. İnşallah yakın zamanda toparlar da insanlar zararını çıkartır. Ytd.
Yer İmleri