17 ARALIK PAZARTESİ KAPANIŞMETRE
demokrat76: 92.501
nicrece: 92.001
17 ARALIK PAZARTESİ KAPANIŞMETRE
demokrat76: 92.501
nicrece: 92.001
MR&MRS:90.529
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Doksanlı yaşlara yaklaşmış iki yaşlı kadın sohbet ediyorlarmış.
- "Benim bey bu sıralarda kötü bir alışkanlık edindi. Tırnaklarını yemeye başladı. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Sinirlerimi bozuyor."
Diğer kadın ise cevaben:
- "Haklısın benimki de bir ara başladı ama uyguladığım tedbirlerle tırnak yemesini engelledim." der.
- "Çok iyi! Ne yaptıysan bana da öğret lütfen."
- "Çok basit dişlerini sakladım."
![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Şampiyonaları tebrik ederim.
İzmir’den çiçekler gönderdim.
Dişler den konu açılmış ken
Ünlü diş hekimi Sam ve karısı 50. evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı..Sam birden eşine bir soru sordu..
-Sevgilim, bu 50 yıl içinde beni hiç aldattin mi?
-O da nerden çikti? diye sinirlendi eşi, cevabı ögrenmek istemezsin herhalde dedi..
-“Isterim†dedi Sam..Lütfen anlat.
-“Madem ögrenmek istiyorsun, evet, seni üç kez aldattim†diye cevap verdi eşi
-“Kimlerdi bunlar?†diye sordu Sam..
-“Ilki†diye anlatmaya basladi esi “hani sen 30 yasindaydin ve kendi klinigini kurmak istiyordun da hiçbir banka sana kredi açmiyordu. Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir sey sormadan tüm kagitlari imzaladi ve sen en modern aletlerle klinigini açabildin..
-“Canim benim. Benim için kendini feda ettin demek..Benim sevgili karıcığım†dedi Sam. “Peki ya ikincisi?â€
– Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmiştin ya, kritik bir by-pass ameliyatı olman gerekiyordu, hiçbir doktor o cesareti gösteremiyordu..Her an ölebilirdin..Dr. Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yaptı..Sen hayata döndün†dedi eşi..
-“Ah benim sevgili karıcım..Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?â€
-“Hatirliyor musun, yıllar önce diş hekimleri odası baskanı olmak istemistin de 247 oy eksikti..’
Yer İmleri