Sayfa 329/883 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Elinize sağlık. Eleştirel bakışla güzel bir inceleme olmuş. Beyaz Eşya pazarının büyüme hızının azalması,
    Sektörel rekabeti daha da kızıştıracak ama ucuz iş gücü avantajı son pozisyonda lehine çevirecek kanaatindeyim. Aslında her riskin gerçekleştiğindeki maliyeti farklıdır. Bunları detaylı inceleme sonunda bir de kısa - orta - uzun vadede şirket geleceği / hisse fiyat tahmini olsa daha da süper olurdu.
    Bence vesbe için en büyük risk en büyük ihracat pazarı olan Avrupa piyasasında çıkabilecek bir ekonomik kriz ile birlikte talep daralması yaşanmasıdır.

2. Dün SANKO dan yaklaşık 70bin lot u 11.7 ortalamayla almışlar. Gün sonu Tahtacı 12den 70 bin lot alış yazarak onu geri istemiş öyleyse. Ne dersiniz?
    Geçen sefer Sanko dan toplam kaç lot almışlardı bilen var mı?
    Ortam bayağı Şenlenecek gibi
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

3.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Dün SANKO dan yaklaşık 70bin lot u 11.7 ortalamayla almışlar. Gün sonu Tahtacı 12den 70 bin lot alış yazarak onu geri istemiş öyleyse. Ne dersiniz?
    Geçen sefer Sanko dan toplam kaç lot almışlardı bilen var mı?
    Ortam bayağı Şenlenecek gibi
    Sanko geçen sefer 12,50 den 70 bin satıp dün 11,84 ort. ile geri almış. Halen duruyor. Ortalığı şenlendirecek bir durum göremedim ben. Kaçırdığımız bir şey mı var.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sanko geçen sefer 12,50 den 70 bin satıp dün 11,84 ort. ile geri almış. Halen duruyor. Ortalığı şenlendirecek bir durum göremedim ben. Kaçırdığımız bir şey mı var.
    Yaklaşık 40bin tl sadece bu işlemden tahta yapıcı zarar ettiyse, böyle hisseyi basması pek karlı olmayacaktır. Baskılama olmasa hisse şimdiden en azından bilanço öncesi fk dan işlem görürdü kanaatindeyim. 15-16 tl üzeri fiyatlar şenlendirmez mi diyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by birtasarimci Yazıyı Oku
    Yaklaşık 40bin tl sadece bu işlemden tahta yapıcı zarar ettiyse, böyle hisseyi basması pek karlı olmayacaktır. Baskılama olmasa hisse şimdiden en azından bilanço öncesi fk dan işlem görürdü kanaatindeyim. 15-16 tl üzeri fiyatlar şenlendirmez mi diyorsunuz?
    Bu hissede tahta yapıcı mı var. Hiç zannetmiyorum. Günlük 50 ila 100 bin lot arası işlem oluyor.

500 bin ile 1 milyon arasi portföyü olan sıradan bir yatırımcı günlük %2-3 cok rahat hareket ettirebilir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Vestel topigi yanıyor. Bedelliden satışa hatta konkordatoya kadar herşey konuşuluyor. Aslında bizim hissede farklı durumda değil

7. Farklı değil derken? Vesbe de Bedelli veya konkordato beklentisi olan mı var?
    Vestel deki borç yükünü yazmıştık, bu sebeple vesbe gibi altın yumurtlayan tavuğun bir kısmını satarak borçları azaltması kuvvetle muhtemel bence. Bu da vesbe için çok olumlu gelişme değil mi.

Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Vestel topigi yanıyor. Bedelliden satışa hatta konkordatoya kadar herşey konuşuluyor. Aslında bizim hissede farklı durumda değil
    Sn balikadam,
    Siz şimdi geçen haftaki hacmin küçük yatırımcılar arasında mı olduğunu düşünüyorsunuz?
    Bildiğim tahta yapıcı özellikle sığ tahtaların olmazsa olmazıdır. Bence geçen hafta vesbe deki işlemlerin belki %70-80inde en az bir taraf tahta yapıcı...
    Tüm yorumlarım hayali, rakamlarım farazi, lafügüzaf, örnek filandır.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir, her koyun kendi bacağından asılır.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bu hissede tahta yapıcı mı var. Hiç zannetmiyorum. Günlük 50 ila 100 bin lot arası işlem oluyor.

500 bin ile 1 milyon arasi portföyü olan sıradan bir yatırımcı günlük %2-3 cok rahat hareket ettirebilir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sıradan derken?

Sayfa 329/883 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •