Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dedikoduyla geçiyor ömrünüz ve de tevatürle...

Yaşınız benden de fazla olmalı....

Arada bir vasatı ifade etmek hakemlik için belki yeterli ama bana yetmez.

Bana akıl vermeyin yol da göstermeyin.

Benimki bana yeter. Hakeme ihtiyacım yok...
    Benim ömrümün neyle geçtiğini nerden bileceksiniz.Tanımadığınız insana bunları yazmak da baya ego ister.Neyse değişik bir forumdaşsınız.Bu arada siz forum sağlığıma dokunuyor falan diye yazmıştınız en son.Sn rxpu ya hırsız dediğiniz günlerde ve sayın arcencıelin forumu bırakmasına vesile olan tartışmalarda.Geri dönme kararınızdan anladığıma göre sağlığınız yerine gelmiş.Eh bu da sevindirici bir haber.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim ömrümün neyle geçtiğini nerden bileceksiniz.Tanımadığınız insana bunları yazmak da baya ego ister.Neyse değişik bir forumdaşsınız.Bu arada siz forum sağlığıma dokunuyor falan diye yazmıştınız en son.Sn rxpu ya hırsız dediğiniz günlerde ve sayın arcencıelin forumu bırakmasına vesile olan tartışmalarda.Geri dönme kararınızdan anladığıma göre sağlığınız yerine gelmiş.Eh bu da sevindirici bir haber.
    Şu son 5-6 yazınıza bakıyorum da...

Şikayet ettiğiniz her şey mevcut.

Ego, dedikodu, ima, gene ima, laf sokuşturma.

Yakışıyor mu?

Belki de yakışıyordur. "Gerçek hayatını bilmediğin insanlarla tartışma" kuralını hiç uygulayamıyorum.

Ben sevmem sergilediğiniz o ılımlı, sevimli, ama sıkışınca laf sokan insan tipini.

Bu başlığa sizin gibi insanlar yerleştikçe yazmam gerektiğini anlıyorum.

Keyfim ve sağlığım elverdikçe de yazacağım.

Şu son 5-6 yazınıza bakıyorum da...

Şikayet ettiğiniz her şey mevcut.

Ego, dedikodu, ima, gene ima, laf sokuşturma.

Yakışıyor mu?

Belki de yakışıyordur. "Gerçek hayatını bilmediğin insanlarla tartışma" kuralını hiç uygulayamıyorum.

Ben sevmem sergilediğiniz o ılımlı, sevimli, ama sıkışınca laf sokan insan tipini.

Bu başlığa sizin gibi insanlar yerleştikçe yazmam gerektiğini anlıyorum.

Keyfim ve sağlığım elverdikçe de yazacağım.
    Yazın tabi de dikkatinizi çekti mi aylardır yazıyorum.Tengri hanın bugünkü olayı olmasa ,genelde kimse benim yazılarımdan rahatsız olmuyor.Sizin için bunu söylemek pek mümkün değil.Nedenini hiç düşündünüz mü.(Şimdi gördüm tengri han da maksadını aşan şeyler yazdığını anlamış ,demek ki o da yazılarımdan rahatsız değil )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yazın tabi de dikkatinizi çekti mi aylardır yazıyorum.Tengri hanın bugünkü olayı olmasa ,genelde kimse benim yazılarımdan rahatsız olmuyor.Sizin için bunu söylemek pek mümkün değil.Nedenini hiç düşündünüz mü.(Şimdi gördüm tengri han da maksadını aşan şeyler yazdığını anlamış ,demek ki o da yazılarımdan rahatsız değil )
    Dedim ya...

Popülerden hoşlanmam...

Yukarıda gene laf sokuşturduğunuz tatsız olaya gelince....

Avukat olduğunu iddia eden birisi burada alenen "benim kirada bir dairem var. Vergi vermiyorum. Hadi alsınlar" mealinde yazınca, biz de hem mesleki hem de genel çizgim itibariyle "yaptığı işin hırsızlık" olduğunu ifade ettik. Vergi gelirinin hepimizi ilgilendirdiği düşünülecek olursa yasalarla da yanlışlığı belirlenmiş bu fiile, bu başlıktaki bazı arkadaşların da hak verdikleri gibi bu nitelemeyi yaptık.

Bu tartışmada beni değil de onun tarafını seçmeniz nasıl bir "hakem" olduğunuz hakkında yeterli fikir veriyor.

Neyse...

Benim derdim bu forumdan muhtar falan seçilmek değil.

Bildiğim doğruları, kimi incitirse incitsin, eğmeden bükmeden yazarım, yazacağım da...

Vasat, popülizm, ortaya karışık, bir derisine bir kasnağına bize uygun değil.

Karşılığını da küfür olarak, taş olarak, laf olarak alacağız doğal olarak.

Üzse de, başka yolu da yok.

Dedim ya...

Popülerden hoşlanmam...

Yukarıda gene laf sokuşturduğunuz tatsız olaya gelince....

Avukat olduğunu iddia eden birisi burada alenen "benim kirada bir dairem var. Vergi vermiyorum. Hadi alsınlar" mealinde yazınca, biz de hem mesleki hem de genel çizgim itibariyle "yaptığı işin hırsızlık" olduğunu ifade ettik. Vergi gelirinin hepimizi ilgilendirdiği düşünülecek olursa yasalarla da yanlışlığı belirlenmiş bu fiile, bu başlıktaki bazı arkadaşların da hak verdikleri gibi bu nitelemeyi yaptık.

Bu tartışmada beni değil de onun tarafını seçmeniz nasıl bir "hakem" olduğunuz hakkında yeterli fikir veriyor.

Neyse...

Benim derdim bu forumdan muhtar falan seçilmek değil.

Bildiğim doğruları, kimi incitirse incitsin, eğmeden bükmeden yazarım, yazacağım da...

Vasat, popülizm, ortaya karışık, bir derisine bir kasnağına bize uygun değil.

Karşılığını da küfür olarak, taş olarak, laf olarak alacağız doğal olarak.

Üzse de, başka yolu da yok.
    Vasat ,populizm,ortaya karışık,bir derisine bir kasnağına yazan arkadaşlar hop size diyorum bora bey öyle yazmıyor siz de öyle yazmayı bırakın çıkın ortaya yazın açık açık işte.Laf sokuşturduğumu iddia ettiğiniz konuda çok şey yazardım da yazacağım şeylerin muhatapları ya forumda değil ya da konuya girmek istemiyorlar.(bu arada siz bir şey yazarken hep fikir beyan ediyorsunuz ,ben laf sokuşturuyorum di mi ,hayır kavramlar belli olsun tartışırken diye yazıyorum)Zaten küllenmiş bir tartışma.Benim sadece nıckım hakem yoksa tarafım hep belli.Uslubum genelde pek kırıcı olmasın diye özen gösteririm . Yazılarımdan belli oluyordur diye düşünüyorum ama anlamayanlar için gene yazayım siyasi görüş olarak muhalif bir insanım,ekonomik görüşlerim kısaca bizim ekonomi için kullandığım mokoko kelimesiyle özetlenebilir.Özel konularda ise neyi doğru bulduğumu hep yazdım genelde hiç sen de haklısın sen de haklısın demedim.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yahu ne kibar adamsınız halen neler diyorsunuz ..
    Yaşar'ı kovmaktan beter etmediler resmen toplu isyan çıkıp kovaladılar bu başlıktan.
    Hatta çok sevdiği (ve aynı zamanda bizlerin de sevdiği ) birkaç arkadaşı destek çıkmadı diye ağladı buralarda küstü onlara..

Sergilediğiniz ılımlı sevimli sıkışınca laf sokan tip.Bu ben oluyorum bora beyin gözünde.Ilımlı sevimli olmak gibi bir derdim yok da öyle bir izlenim yarattıysam eh kötü bir şey değil.Sıkışınca laf sokmak kısmı da herhalde fikirlerimi beyan etmek için kendimi savunmak için kullandığım cümleler.Demek ki kendini savunmak için bir şeyler yazmak ancak laf sokarak oluyor.Eh bu da bir tarz tabi de arkadaşlar aylardır yazıyorum o kadar laf soktum size niye alındığınızı yazmıyorsunuz kızdığınızı yazmıyorsunuz,valla forumdaşların hepsi evliya gibi allah razı olsun arkadaşlar )))))

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sergilediğiniz ılımlı sevimli sıkışınca laf sokan tip.Bu ben oluyorum bora beyin gözünde.Ilımlı sevimli olmak gibi bir derdim yok da öyle bir izlenim yarattıysam eh kötü bir şey değil.Sıkışınca laf sokmak kısmı da herhalde fikirlerimi beyan etmek için kendimi savunmak için kullandığım cümleler.Demek ki kendini savunmak için bir şeyler yazmak ancak laf sokarak oluyor.Eh bu da bir tarz tabi de arkadaşlar aylardır yazıyorum o kadar laf soktum size niye alındığınızı yazmıyorsunuz kızdığınızı yazmıyorsunuz,valla forumdaşların hepsi evliya gibi allah razı olsun arkadaşlar )))))
    Ben şahsen çok alınıyorum. )) yaparsın aşkım proğramında söylendiği gibi - Ben sizinleyim- diyorum. Nizaya ve uzatmaya gerek yok. Herkes her görüşü yazmalı. Yazmalı ki , farklı fikirleri tanıyalım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •