Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.
Laf bana geldi sanırım...
Size yazdığım yazılar sizi kırmak adına değildi. Bu forumda cevap yazmıyorum aslında bir çok laf atana, engelliyorum bir sartre'ın dediği gibi,ben görmüyorum, varolamıyor, .![]()
Sizi görüyorum ama
Yanlış anlamayın ben sizin teknik analize laf söylemenize karşılık eleştiri getirmiştim size. Sizin yaptığınız da aslında bir teknik. Başarılı bir trader dır şu sözün sahibi: "Başarının en büyük sırrı, büyük bir sırrının olmayışıdır. Ve eğer varsa bu benim için de bir sırdır." Ed Seykota; Kendisi çok başarılı bir trend takipçisidir.
Sizin de yaptığınız aslında buna benzer. Ve bu piyasda bu davranış modelini asla yadsımam.
Bana göre teknik hep öndedir ancak manipülatif (eksta para girişi/çıkışı) piyasalarda amplitüdü yüksek savrulmalar kaçınılmazdır.
Temel yönden baktığınızda orta/uzun vadede dolar basmadığınız sürece doların artmaması sadece Trump ın elinde.
Dediğiniz de olacak beklentim vardır. Bu doları niye aldım diyecektir birileri, zamanını kestirmek zor....
Su anda sokaga cikip kime sorarsan her 10 kisiden 8'i dolar dahada yukselecek diyor.....
Dun Beykozda bir lise hocasi ve akrabalarinin kendi aralarinda topladigi parayla kendilerine piyasa rayic degerinin altinda bir arsa sattim. Bana verilen ortak paranin %80 doviz idi. icinde 10 € banknot bile vardi.
Bu ulkede hep sunu gordum...Halk bir yatirim enstrumanina cok kar etmek beklentisi ile suru halinde yoneldiyse firsa treni kacmistir demektir.
Bakalim bu defa sonuc ne cikacak ...
Yer İmleri