[QUOTE=terzico;2972115]
 Alıntı Originally Posted by hsmc Yazıyı Oku
kardeşim önce linke i inceledinmi
bilgi önemli
dedikodu değil
Adam uğraşmış verileri koymuş.
EUR Bont Borcunun
Yaşar bank batığı zaman
O borcu Almışlar
Yaşar bank da kalan borca vermişler.
yani havaya boşa giden
bir para
Adam bilgi veriyor
Elde nekadar nakit var
ne kadar borç var.
adam bunları yazıyor
neden Rahatsız oldun.
bu bilgiye göre isteyen
Alır isteyen satar isteyen
bakar .
bilgi sence önemli degil mi
bilgi para demek.
k/y ciyi hep böyle soydular.
bu bilgiler daha önce olsa
insanlar 12 TL belki
mal almazkardi
bir de doları koy üstüne
millet nasıl soyuluyor
görürsün.
link iyi incele.
herkes burda birey .
isteyen Alır isteyen satar
kimse kimsenin elini tutmuyor .
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
Y.t.d ironi bu yazı

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

adamın sorduğu soru çok net lafı dolandırma direk cevap ver.

Adam diyor ki şirket batık ise ;

1 - Sende bu kağıt var mı ? Varsa ve beğenmiyorsan neden duruyorsun da satmıyorsun

2- Sende bu kağıt yoksa burada ne işin var ve devamlı böyle karamsar yazı yazıyorsun.

O haberi ben de okudum , orada yaşar battı demiyor , bu borcu bu hali ile ödemesi zor mecburen varlık satacak diyor. Şirketlerin nakitleri olmayabilir borçlarını ödeyecek ama mal varlıkları var.

Sadece PINAR markasının değeri 200-250 MUSD eder bırak şirketlerin fabrikalarını , arsalarını , pazar paylarını sadece isim değeri bile bu borcu öder.

İkide bir de bunlar battı deyip durmayı bırakın lütfen.

Yukarıdaki 2 soruma cevap vermediğiniz sürece , kötü niyetli olduğunuz ve birilerinden talimatla iş yaptığınızı düşünecek millet ki ben de aynı fikirdeyim.

Bir insan bütün yaşar şirketlerinin sayfasına girip aynı şeyleri yazar mı ya. Kardeşim hangi kağıttasın , petun mu , pınar süt mü , pınar su mu , dyo mu , viking mi , hepsinden mi elinde var da hepsine ayrı ayrı girip yazıyorsun.

Diyelim hepsinden var elinde , insan battı dediği holdingin tüm hisselerini alır mı ?

Bu tutarsızlığa mantıklı bir cevap vermediğin sürece evet sen spekülatörün adamısın . Kötü niyetlisin , KY2yi falan düşündüğün yok , milleti kaçırıp buralardan mal almak isteyen spekülatöre hizmet ediyorsun.