Sayfa 132/1060 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yok 2onur2 fazla vaktim olmadi.gecen gecerken fabrikanin ordan ugradim.bekci burda uretimi yok kendileride buraya gelmezdedi.benim 6 adet firmaya kiralik vermişler.fabrikanın arka kısmına 2 adet.üretim silosu yenilemişler muhtemelen bunların mikrotaş mikronize diye firmaları var o üretim yapıyor.diğer taraflar depo olarak kullanılıyor.birde burhan pazarlama diye tabela vardı şimdi duruyormu bilmiyorum.yani durum bu zaman da doluyor.şafak 10 sanırım..
    Yeni yılla inşallah iyi haberler duymaya başlarız.

2. ''Aklımdan geçeni yaparlar bizlerde kurtuluruz.''

Sn. akant2017 sakıncası yoksa nasıl kurtuluruz...

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Borçların ödenmesi gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    Benim borcum daha çok onların borcuna göre ben blançolarına bakıyorum bana göre borçları yok defter değeri ortada kime ne borçları varsa açıklasınlarda bilelim.

5. İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur.

6.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini. Fırsatlar bekler, insanlar bekler: Kazanan hep mazeret olur.
    Dediğin doğru 10 yıl önce borsacı gibi düşünüyordum şimdi bir ortak ve yatırımcı gibi düşünüyorum 10 yıl önce düşündüklerimi unuttum boşuna uğraşmışım mazeretmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    allıyıp pullayıp süsleyip yeni av peşine düşerlerse o zaman tecrübeli.olanlar kurtulur tecrübesiz yeni avlar tuzaklarına düşürmeleri umarım bunu printaş üzerinden yaparlar. benim tek beklentim.bunlar türkiyenin uzun vadeli lokomatif şirketi olacağını düşünemiyorum zihniyet geçmişte neyse gelecektede aynıdır.yada varlık fonu..

8.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    umarım yavrularımız gelir bir an önce dediğin gibi.

Sayfa 132/1060 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •