Sayfa 163/994 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    arkadaş 1 hafta ceza almışım..öyle kötü bir şey yazdığımıda hatırlamıyorum ama verilmiş bir cea

bugün mecburiyet karşısında portföyden birini vermem gerekiyordu..

sabah 83.30 dan bunu verdim..

aksilik bu ya gün sonu pirim yapan tek hissemde bu oldu..

artık kalanlara bol şans diliyorum..
    Üstad, hakkınızı helal edin. Yorumlarınız ve grafikleriniz için teşekkürler. Sizin neden ceza aldığınızı ben de anlamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    arkadaş 1 hafta ceza almışım..öyle kötü bir şey yazdığımıda hatırlamıyorum ama verilmiş bir cea

bugün mecburiyet karşısında portföyden birini vermem gerekiyordu..

sabah 83.30 dan bunu verdim..

aksilik bu ya gün sonu pirim yapan tek hissemde bu oldu..

artık kalanlara bol şans diliyorum..
    Sn. Turquaz paylaşımlarınızdan çok faydalandık, teşekkürler. Sattığınız gün çıkması, kısmet işte....
    Sizi yine burada görmek isterim, hisseniz olmasa da gelip bir selam verseniz arada yeter. Saygılar.

Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Üstad, hakkınızı helal edin. Yorumlarınız ve grafikleriniz için teşekkürler. Sizin neden ceza aldığınızı ben de anlamadım.
    Buyur buradan yak. Altay Tankı ihalesini BMC aldı. Hesapta Otokar'dan daha uygun fiyat verdi diye aldı. Sonra BMC herhangi bir yatırım yapmadı ve ihale makamı BMC'ye Adapazrı'ndaki tank palet fabrikasını bedava verdi tankı burada üretsin diye. Devletin elektriği, suyu, işçisi, deposu, arsası, test tesisleri vb. kullanılacaktı ve doğal olarak BMC'nin birçok maliyeti sıfırlanacaktı. Şimdi bu fabrika için özelleştirme kararı alınmış. Bilin bakalım bu özelleştirme ihalesine kim girecek?

Nasıl da kılıfına uyduruyorlar.

https://www.dunya.com/gundem/askeri-...-haberi-435266

4. Çok şükür ki cennet ve cehennem var...
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

5. Endeks olurda pozitife dönerse Aralık ayı içinde 89-90 ları görebiliriz diye hissediyor ve temenni ediyorum...
    YTD!!!Kişisel görüş ve temennimdir!!!
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

6.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Buyur buradan yak. Altay Tankı ihalesini BMC aldı. Hesapta Otokar'dan daha uygun fiyat verdi diye aldı. Sonra BMC herhangi bir yatırım yapmadı ve ihale makamı BMC'ye Adapazrı'ndaki tank palet fabrikasını bedava verdi tankı burada üretsin diye. Devletin elektriği, suyu, işçisi, deposu, arsası, test tesisleri vb. kullanılacaktı ve doğal olarak BMC'nin birçok maliyeti sıfırlanacaktı. Şimdi bu fabrika için özelleştirme kararı alınmış. Bilin bakalım bu özelleştirme ihalesine kim girecek?

Nasıl da kılıfına uyduruyorlar.

https://www.dunya.com/gundem/askeri-...-haberi-435266
    Vallahi yatacak yerleri yok.hani Sakarya'da arazi bakıyorlardı fabrika kuracaklardı ödenekler ödeniyordu Yazık vallahi yazık.ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Yazık gerçekten yazık. Resmen BMC'ye kıyak çekiliyor. Daha da söylenecek çok şey ama ahlakım ve forum kuralları elvermiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, aklıma gelenlerdir.

8. OTKAR - Otokar

eee eşek değilsiniz herhalde haftayı güzel kapatırsınız artık...

Sayfa 163/994 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •