theosos, arkadaşın söylediklerine bende katılıyorum. Sadece eklemek istediğim. Bu İpeke adamı hep ağlatır ama sonunda güldür. İsteseler hisseyi uçururlar. Şu an sırası gelmemiş gibi. Böylesine popüler bir hisseyi buralarda bırakacaklarını düşünmüyorum. Büyük sabır lazım. Milleti dökme çalışmaları da olabilir. Düştükçe alttan almak lazım.
Bu hissede bi ara Arrow satışı vardı. Aşağı verdiler de verdiler. 4,36 civarına indi. Hisseyle bizde öldük dirildik ve sonunda 8,50 civarına çıktı. Alırken kademeli almak lazım. Bakın Kozal bi ara çıktı. Şimdi Kozaa çıkıyor. eee sıra inşallah.............. Speklerin çok paragöz ve inatçı olmamaları dileğiyle bol kazançlar dilerim...
Yorumlara ben de katılıyorum kozadan sonra sıra bunda diyen birçok küçük yatırımcı ya spek ters köşe yaptı
Yatırım Tavsiyesi Değildir..
Aynen öyle hemşo.. ortaklık yapısından dolayı eninde sonunda gerektigi yere gelecek.. bunlar grup hissesi ve birbirine ortak.. bağımsız hareket edemezler sadece belli bir kendi aralarında düzlem var..kozaa şuan dinleniyor ve güç topluyor ..devamı var.. arada ipeke de mutlaka %10 lar olacaktır.. zamanı gelincede sığ hisse olduğu için çok çabuk şekilde gerektiği yere ulaşacaktır..bu durum son kozaa yükselişi dahil şuana kadar hiç değişmedi...ama kozal en son kötü patlayacak.. müthiş teknik potansiyeli var..kozalı da cok baskılıyorlar ama ufak ufak toplamaya da devam ediyorlar.. bunlar benim gördüklerim nacizane fikirlerim tabii bunlar
yukarida yorum yapan arkadaslar hicbirinize katilmiyorum. [emoji16] bu ne ya olduk bittik 3 ayda aldigini 3 gunde veren bir ipek bu sakin olun telasaya mahal yok bu durum gecici olacak teğet geccek bizi hedef 8 [emoji6]
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İpekte hiç ışık yok, hergün sahipsizce aşağı salınıyor. Zaten dip seviyesinde prim yapmadı diye kendimi kandırıp duruyorum. Primsiz olmasına rağmen en fazla düşen o, sonumuz hayrola. Kozaa aşağı agresifleşirse 4,50’lerde bulacaz kendimizi..
Yer İmleri