-
Bulunduðunuz iþlerde önümüzdeki yýla iliþkin hedefleriniz nedir?
“Bu yýl iki hedefimiz var. Birincisi sermaye getirisinin gösterge tahvil getirisinin üzerinde olmasý. Diðeri de hisse fiyatý performansýnýn, taþa topraða dayalý sanayi þirketlerinin ortalama performansýnýn üstünde olmasý. Borsa fiyatý ve þirket fiyatý bizim için önemli. Dolayýsýyla bu hedeflerle büyümeye devam etmek istiyoruz. Çimentoda ürünü limana demir yolu ile taþýyýp verimliliði aýtýrmak ve üretim sürecini daha iyi yönetmek istiyoruz.”
Feyyaz Ünal
Feyyaz Bey Mayýs ayýnda verdiði bir röportajda bunlarý söylemiþ,evet vakit daralýyor yýlýn son haftasý,biz yatýrýmcýlar içinde verilen sözlerin tutulmasý gayet önemli,ben kendisine bu hedeflere ulaþma konusunda halen inanýyorum ancak yýlýn son haftasýna girilir iken hisse performansý hiçde hoþ deðil,býrakýn sektörün üstünde performansý tüm sektörlerin en kötü performanslarýndan birisi gerçekleþmiþ durumda,þirket faaliyetleride gayet iyi gittiði halde bu fiyatlama oluþtuysa yönetim geri alým kararýný daha güçlü bir rakama revize ederek derhal agresif bir þekilde alýma geçmelidir.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri