Sayfa 119/350 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 945 - 952 arası.

Konu: ALMAD - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    birde üstüne utanmadan bedeli basvurusu yaptı..vay Ülkem vay,, borsanın tosuncuğu bu
    Bedelli olayını unutmuştum, hisse üzerinde baskı oluşturacaktır.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Batık! Sence niye mübareklerin yönetimine geçen bütün şirketler aşama aşama tek tek yakın izleme pazarına düşüyor? Artı Etiler Krsan Atsyh Alyağ gibi gibi... bu beş şirket onların mübarek yönetimine geçti, sonra hepsi tek tek yakın izleme pazarı yapıldı.
    Alyağin dışındaki, diğer hisseler hakkında hiç bir bilgim yok.Alyağ hakkında da en fazla 1 aylık bilgiye sahibim.Diğer şirketleri önceden çok iyi mıydı,sonradan kötü duruma düşürüldü,yoksa başından beri kötüyde, sonradan mı düştü. Eğer birinci yazdığımdan sa o zaman işler kötü....Ha bu arada benim bulunduğum hisseler hiç bir zaman iflâh olmamıştır zaten.
    .

Allah hepimizin yardımcısı olsun,borsa adını verdikleri devlet destekli kumarhanede....[emoji35]

4. Gözaltını pazarına mı Lındı

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bende 2 ev parsı batrdımda

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ben şahsen pek gerileme olmayacağını ümit ediyorum ama..gerçi ümitlerim hep tersine çıktı...dah a 3 gün önce 2.15 den ozgyo aldım,,şu an 1.21 kayıp % 70 ..harikayım:vk: ceması da 1.den aldım.şu an 0.76 kayıp % 33 .mükemmelim:vk:...ne olacak diye aldım.ne oldu...:vk:
    cenası anlarım alyagda zaten anıden oldu onuda anlıyorum ozgyo anlamıyorum galıp 050 kurusa gelene kadar saras zaten 1.40 malıyetu ustu 10 tl kopuktu avgyo tam 7 gunde eskı taban sıstemınde 16 tabanla bır evımın parasını 0 ladı ha doncek ha dondu derken 16 taban yedım devlet elıyle kumarhane ne aıle kaldı ne huzur

6. galıp yurt dısında kaca ama borsada at kostuyoo kımsede dur demıyooo eskıden daha teızdı borsa hergun ya burut ya tek fıyat oynancak hısse bırakmadılarr

7.  Alıntı Originally Posted by moneyes Yazıyı Oku
    Batik kardes tecrubene dayanarak ilk günler ve sonrası genelde nasıl olur satmak mi beklemek mi sen daha önceleri ne yaptın ne oldu
    ılk acılışta tabanda satabılıyosan sat gerı asagıdan al derımde satman zor sımdıden taban satıslar yolanmıstır olu kedı zıplayısı yapcaktır

8.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bedelli olayını unutmuştum, hisse üzerinde baskı oluşturacaktır.
    Üstad bu fiyattaki bir hisse de bedelli ne baskısı oluşturacak zaten 1 tl altında:)

Benim size bir sorum olacak. Yakın izleme pazarındaki hisselerin işlem hacmine baktım da bimeks dışında milyon işlemi olan yok hep 5 10 bin en fazla 100 bin işlem var.

Burada belki birçok kişide 50 100 bin lor var. Bu insanlar nasıl satabilecek hisselerini? Bu konuda tecrübeniz çok olduğu için size sormak istedim. Bir fikriniz yada bilginiz var mı bu durumla ilgili?

Bol kazançlar dilerim.

Sayfa 119/350 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •