Alyağin dışındaki, diğer hisseler hakkında hiç bir bilgim yok.Alyağ hakkında da en fazla 1 aylık bilgiye sahibim.Diğer şirketleri önceden çok iyi mıydı,sonradan kötü duruma düşürüldü,yoksa başından beri kötüyde, sonradan mı düştü. Eğer birinci yazdığımdan sa o zaman işler kötü....Ha bu arada benim bulunduğum hisseler hiç bir zaman iflâh olmamıştır zaten.
.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Allah hepimizin yardımcısı olsun,borsa adını verdikleri devlet destekli kumarhanede....[emoji35]
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Gözaltını pazarına mı Lındı
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cenası anlarım alyagda zaten anıden oldu onuda anlıyorum ozgyo anlamıyorum galıp 050 kurusa gelene kadar saras zaten 1.40 malıyetu ustu 10 tl kopuktu avgyo tam 7 gunde eskı taban sıstemınde 16 tabanla bır evımın parasını 0 ladı ha doncek ha dondu derken 16 taban yedım devlet elıyle kumarhane ne aıle kaldı ne huzur
galıp yurt dısında kaca ama borsada at kostuyoo kımsede dur demıyooo eskıden daha teızdı borsa hergun ya burut ya tek fıyat oynancak hısse bırakmadılarr
Üstad bu fiyattaki bir hisse de bedelli ne baskısı oluşturacak zaten 1 tl altında:)
Benim size bir sorum olacak. Yakın izleme pazarındaki hisselerin işlem hacmine baktım da bimeks dışında milyon işlemi olan yok hep 5 10 bin en fazla 100 bin işlem var.
Burada belki birçok kişide 50 100 bin lor var. Bu insanlar nasıl satabilecek hisselerini? Bu konuda tecrübeniz çok olduğu için size sormak istedim. Bir fikriniz yada bilginiz var mı bu durumla ilgili?
Bol kazançlar dilerim.
Yer İmleri