Yahu arkadaşlar kimse başlık kapansın filan demedi Allah aşkına yazılanları nasıl anlıyorsunuz ? Kimse buradaki insanlar itibar pesinde kosuyorda demedi . Benim yazdıklarımı lütfen iyi okuyun . Sadece bu forumda itibar diye bir özellik varsa bu özellik bu yeni forumdaki kısa sürede acayip kullanılmış durumda denildi . 200 mesajı olan bir arkadaşımızın ilk sayfada olmasi milyon itibara ulaşması konuşuldu . Yoksa o arkadaşı tanımasam da Emininki itibarlı biridir . İtibar forumdaki yeşillerle ölçülmez sadece itibar özelliğinin doğru kullanılmadığını belirttim ki belirtmez olaydım . Yahu itibar önemsiz deniyor acın bakın adamın biri 51 yasında bana burada sana kaç kere itibar verdim iadei itibar yapmadın hadi naş yaziyor Bunu normal mi karşılıyorsunuz ? Lütfen sayfalarca konu baska yerlere çekilmiş kimse ne kapansın Dedi nede itibar çok önemli va Dedi . Sadece forumda bir özellik bu iyi kullanılmalı denildi . Lütfen buradaki çok kişi mesajlaştığım yazıştım kişilerdir olayı başka yerlere götürmeyelim, yada gördüğüm kadarıyla ateşin altına odun atan biride var ona uymayalım . Kimseye bir laf demedim dememde sadece milyon itibara bu kısa sürede ve sıfırdan ulaşılmış bu ileride acayip bir hal alır dedim . Şayet buradan başlık kapansın gibi bir anlam çıktıysa bunun çok iyi niyetli olmadığını düşünüyorum . Konuyu itibar Ne önemli şeymiş olayına çekenlere sözüm lütfen dün akşam yazdıklarımı okuyun . 1 lafımda forum itibarının onemli olduğunu yazmadım yazmamda , yine belirtiyorum buradaki itibar bir sanal itibardır bukadar takılacak bir durum yok . Sadece itibar konusu düzgün kullanılsın dedim . Lütfen 200 -400 mesajla 1 milyon itibar abartı , iyiye kullanım degil . Konu bu . İtibar özelliği kaldırılsın ama varsa guzel kullanılsın dedim . Konuyu baska yere çekmeye geleli başlık kapansın yönüne çekmeye gerek Yok , ateşin altinada odun atmaya hic gerek Yok . Lütfen Pazar Pazar keyfinizi kacirmayin zaten zor bir ülkede yaşıyoruz burada bari keyfimiz yerinde olsun . İyi Pazarlar herkese
Yer İmleri