Anket Sonuçlarını Gör: temmuz Sonu Bist100 kaç puandan kapanır?

Oylayan
119. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 106.000 ve üstü

19 15.97%
  • 105.999.103.500

7 5.88%
  • 103.499-101.000

14 11.76%
  • 100.999-98.500 arası

10 8.40%
  • 98.499-96.500 arası

6 5.04%
  • 96.499-93.000 arası

12 10.08%
  • 92.999-90.000 arası

20 16.81%
  • 89.999-87.500 arası

5 4.20%
  • 87.499-85.500 arası

9 7.56%
  • 85.499 veya altı

17 14.29%
Sayfa 1516/1834 İlkİlk ... 516101614161466150615141515151615171518152615661616 ... SonSon
Arama sonucu : 14669 madde; 12,121 - 12,128 arası.

Konu: Kapanışmetre

Kapanışmetre

Yahu arkadaşlar kimse başlık kapansın filan demedi Allah aşkına yazılanları nasıl anlıyorsunuz ? Kimse buradaki insanlar itibar pesinde kosuyorda demedi . Benim yazdıklarımı lütfen iyi okuyun . Sadece bu forumda itibar diye bir özellik varsa bu özellik bu yeni forumdaki kısa sürede acayip kullanılmış durumda denildi . 200 mesajı olan bir arkadaşımızın ilk sayfada olmasi milyon itibara ulaşması konuşuldu . Yoksa o arkadaşı tanımasam da Emininki itibarlı biridir . İtibar forumdaki yeşillerle ölçülmez sadece itibar özelliğinin doğru kullanılmadığını belirttim ki belirtmez olaydım . Yahu itibar önemsiz deniyor acın bakın adamın biri 51 yasında bana burada sana kaç kere itibar verdim iadei itibar yapmadın hadi naş yaziyor Bunu normal mi karşılıyorsunuz ? Lütfen sayfalarca konu baska yerlere çekilmiş kimse ne kapansın Dedi nede itibar çok önemli va Dedi . Sadece forumda bir özellik bu iyi kullanılmalı denildi . Lütfen buradaki çok kişi mesajlaştığım yazıştım kişilerdir olayı başka yerlere götürmeyelim, yada gördüğüm kadarıyla ateşin altına odun atan biride var ona uymayalım . Kimseye bir laf demedim dememde sadece milyon itibara bu kısa sürede ve sıfırdan ulaşılmış bu ileride acayip bir hal alır dedim . Şayet buradan başlık kapansın gibi bir anlam çıktıysa bunun çok iyi niyetli olmadığını düşünüyorum . Konuyu itibar Ne önemli şeymiş olayına çekenlere sözüm lütfen dün akşam yazdıklarımı okuyun . 1 lafımda forum itibarının onemli olduğunu yazmadım yazmamda , yine belirtiyorum buradaki itibar bir sanal itibardır bukadar takılacak bir durum yok . Sadece itibar konusu düzgün kullanılsın dedim . Lütfen 200 -400 mesajla 1 milyon itibar abartı , iyiye kullanım degil . Konu bu . İtibar özelliği kaldırılsın ama varsa guzel kullanılsın dedim . Konuyu baska yere çekmeye geleli başlık kapansın yönüne çekmeye gerek Yok , ateşin altinada odun atmaya hic gerek Yok . Lütfen Pazar Pazar keyfinizi kacirmayin zaten zor bir ülkede yaşıyoruz burada bari keyfimiz yerinde olsun . İyi Pazarlar herkese

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Dostlar günaydın. Birbirimizi üzmeyelim lütfen. Silinen yazı olsun yeter ki bu nedir bu kadar taktınız kafaya[emoji4]

Sabah uykulu gözlerle okudum biraz topiği. Yarım anladım yarısını anlayamadım. Anladığım şu; adam foruma üye olmuş iki satır yazısı yok katkısı olmamış itibar puanı olmadık yerlere çıkmış. Olması gereken; forumda iyice tanınmış olması, iki satır değil, bayağı yazılarının bulunması ve bu yazıların dişe dokunur nitelikte olması. Işte bu insana puan verilir, puan durumunu gören ve onu hiç tanımayan birisinin; o kişi hakkında ön bilgi edinmesini sağlar. Puan her önüne gelene öylesine verilirse anlamını yitirir. Bu nedenle sadece anlamı olan yazılara verilir. Bu benim anladığım; forum yöneticisinin soylemek istediklerini ben böyle algıladım.

Anlamadığım kısım; Türkçeyi doğru düzgün kullanmayan (belki bilerek belki de gerçekten Türkçe bilmedikleri için) forum üyelerine itibar puanı verilmemesi gerektiği halde Türkçe'yi iyi okuyamayan, anladıklarından farklı yorum yapan forum üyesine itibar puanı verilmesine ısrar edilmesi.

Kimsenin işine karistigim yok. Ben anladıklarımı yazdım. Forumu forum yapan kuralların gözden geçirilmesi gerekiyorsa ben hakederek aldığım puanları geri vermeye hazırım.

Alıntı Originally Posted by klavye99 Yazıyı Oku
    .
    Gerçekten merak ettiğim için soruyorum, yüksek itibar puanlılara yapılan özel ayrıcalıklar var mı?
    Tabiiki yok itibar sadece forumun bir özelliği . Forum icin faydalı paylaşım yapanlara Bilgi veren edenlere , takas vs paylaşanlara karşı verilen sanal bir ödül .. Sadece okadar .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku

Sabah uykulu gözlerle okudum biraz topiği. Yarım anladım yarısını anlayamadım. Anladığım şu; adam foruma üye olmuş iki satır yazısı yok katkısı olmamış itibar puanı olmadık yerlere çıkmış. Olması gereken; forumda iyice tanınmış olması, iki satır değil, bayağı yazılarının bulunması ve bu yazıların dişe dokunur nitelikte olması. Işte bu insana puan verilir, puan durumunu gören ve onu hiç tanımayan birisinin; o kişi hakkında ön bilgi edinmesini sağlar. Puan her önüne gelene öylesine verilirse anlamını yitirir. Bu nedenle sadece anlamı olan yazılara verilir. Bu benim anladığım; forum yöneticisinin soylemek istediklerini ben böyle algıladım.

Sabah uykulu gözlerle okudum demişsiniz ama %100 doğru anlamışsınız sayın hayat2000

Neyse uzatmaya gerek yok farklı bir anlamadı çekmeye gerek yok . Söylenmek istenen az önce sayın hayat2000’in yazdığı gibidir . Ailenizle , sevdiklerinizle güzel bir gün geçirin herkese iyi pazarlar.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sabah uykulu gözlerle okudum demişsiniz ama %100 doğru anlamışsınız sayın hayat2000
    Demek ki 1 kahve içip uyanık okusaymışım neler anlarmışım [emoji23]

Herkese benden kahve
    Kahveler benden efendim [emoji1]
    Nereye çekerseniz oraya gidiyor.
    Iyiliğe yoralım iyi olsun.

Hiç kimse topikten ayrılmasın lütfen.

Günaydın dostlar,hayırlı,mutlu pazarlar...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku
    Demek ki 1 kahve içip uyanık okusaymışım neler anlarmışım [emoji23]

Herkese benden kahve
    Kahveler benden efendim [emoji1]
    Nereye çekerseniz oraya gidiyor.
    Iyiliğe yoralım iyi olsun.

Hiç kimse topikten ayrılmasın lütfen.

Sayfa 1516/1834 İlkİlk ... 516101614161466150615141515151615171518152615661616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •