Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
emekli maaşını bankadan bankaya aktarana yada aynı bankada tutana 450 tl uygulaması nasıl işliyor? diyelim ben x bankasına emekli olunca gitsem x bankası bu 450 tl yi ne zaman yatırır, haziran 2017 de emekli olacağım bu parayı isteyene veriyorlar gibi, kaza eseri unutsan banka hatırlatmaz gibi, emekli olup bu parayı alan var mı ( mesaj konu dışı kusura bakmayın!)
Mart 2017 de emekli oldum. Denizbank dan emekli olunuyor otomatik olarak (sgk)
Annemin emekli promosyonu ile ilgili Denizbank a gıcığım. Bu yüzden ilk emekli maaşımı aldığım geçen ay , ay'ın 25'inde hemen Halk Bankasına geçmek için işlemleri başlattım. Halk Bankasına geçtiği gün , 450 tl yi hemen veriyorlar. Kayınpederden biliyorum , aynı gün aldı. Halk bankasını emekli dostu olarak biliyorum , atm lerinde 5 tl yi bile çekebiliyorsunuz. Yani maaşınız mesela 2525 tl ise , 2525 olarak çekebiliyorsunuz. Diğer bankalar 10 tl katlarını veriyor diye biliyorum , tabi ki 5 tl hiç bir önemi yok ama önemli olan zihniyet. Zamanında , çok yoğun kullandığım Akbank atm sinden 50 tl (elli lira) katlarından daha düşüğünü çekemediğimi bilirim.