Sayfa 628/1078 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    yanlış anlaşılmışsam kusura bakmayın
    ben bu kadarını yapabilecek insanlar sıralamasında siz ilk sırada ve bolca dua alıyorsunuz .
    ok la gösterilen hisse sıralamasında farklı bir hisseyi seçtiğimizi farkettim diğer xu100 yada USD/TRY Grafiğinide istediğimde getirebilirmiyiz diye sormak istedim açıklamayı yapmışsınız teşekkür ederim.

Grafiği mouse ile hareket ettirebilirsiniz... Bu sayede geçmişini de kontrol edebiliyoruz...

Resim olarak paylaştığımda bunlar mümkün oluyordu!

Ayrıca gün sonunu beklemek durumunda kalıyordunuz. Ben hasta olduğumda veya herhangi bir aksilik durumunda sitenin güncellenmesi aksayabiliyordu. Şimdi anlık olarak her şey hazır...

Zaman birçok ekleme yapacağım inşaAllah. sizlerin görüşleri benim için çok önemli...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Öncelik'le sayın T/A nın karşılık'sız emekleri için bir kez daha teşekkür edelim.
    Haftalık grafiğimiz'de ben, bu dip çalışmasını,daire içi bölgelerde'ki gibi gördüm.Pazartesi'de yabancılar yok yine sıkıcı bir gün olur,
    salı tatil çarşamba'dan itibaren inşallah yukarı dönüş başlar,tüm arkadaşlar'a iyi hafta sonlar'ı dilerim.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Öncelik'le sayın T/A nın karşılık'sız emekleri için bir kez daha teşekkür edelim.
    Haftalık grafiğimiz'de ben, bu dip çalışmasını,daire içi bölgelerde'ki gibi gördüm.Pazartesi'de yabancılar yok yine sıkıcı bir gün olur,
    salı tatil çarşamba'dan itibaren inşallah yukarı dönüş başlar,tüm arkadaşlar'a iyi hafta sonlar'ı dilerim.
    Eksik olmayın... Teşekkürler...

Benim platformda 60 dk. eklendiği zaman umarım grafikleri oradan paylaşırsınız...

Zaten pek bir fark kalmamış gibi...

4. İnşallah sayın T/A paylaşırız tabi'ki ne demek emeklerinizi boşa çıkarmayız.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    İnşallah sayın T/A paylaşırız tabi'ki ne demek emeklerinizi boşa çıkarmayız.
    Eyvallah...

Herkese iyi tatiller diliyorum...

Az önce Eski Sayfamız olan http://www.teknik-analiz.com/grafikler.html yönlendirme ile bundan böyle yeni platforma geçiş yapacaktır...

Sayfa önce açılacak akâbinde yönlendirme gerçekleşecektir. Eskinin de görünmesi, unutulmaması için böyle düşündüm...

Artık istediğiniz gibi yine imzamdan "Grafikler" olarak giriş yapabilirsiniz...

7. Emeğinize sağlık sn. T/A,
    Bence Hissenet'e çok zenginlik kattı bu topik.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık sn. T/A,
    Bence Hissenet'e çok zenginlik kattı bu topik.
    Teşekkür ederim...

Böyle düşünmenize çok memnun oldum...

İnşaAllah öyledir...

Sayfa 628/1078 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •