Sayfa 761/1012 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu arada borsa ve gayrımenkul kesinlikle tırt bu ara asla önermem.Faize bir şey demem,hükümet dolara meydan savaşı açtı sonunda kesin kaybeder de bu süreç içinde faiz gene kazandırabilir bir süre.Benim yatırım tercihimi ise bir önceki entryde yazdım.
    Teşekürler kolaylıklar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Yapabiliyorsanız Takasbank'ta bir ay vade yapın.
    takas bankta vade nasıl oluyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu arada borsa ve gayrımenkul kesinlikle tırt bu ara asla önermem.Faize bir şey demem,hükümet dolara meydan savaşı açtı sonunda kesin kaybeder de bu süreç içinde faiz gene kazandırabilir bir süre.Benim yatırım tercihimi ise bir önceki entryde yazdım.
    Meydan savaşı açtı derken?? şu an dolares alan vatandaş milli olmadı mı? dolar tahviline verilen faiz ile birlikte acaba 1 yıl sonra dolar artışının zayıf olacağı öngörülüyor olabilir mi?

Yoksa neden TL yerine dolar tavisyesi yapılsın ben pek anlam veremedim. Tabi üstatlar daha iyi yorumlayacaklardır, ama bu konuya forumda pek eğilinmedi sanki.

Saygılarımla,

YTD.

5. Altın demişken bu arada aşağıdaki haber gözüme çarptı yeni rekorlar beklemiyorlarmış.

"İntegral Yatırım Araştırma Direktörü Tuncay Turşucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gram altının 2018'da büyük ölçüde TL'deki değer kaybına göre hareket ettiğini söyledi.

Turşucu, normal şartlarda bu yıl gram altın fiyatının 150-160 TL'yi geçmesini beklemediklerini ifade ederek, "Dolar kurundaki aşırı yükselişler sonucunda gram altında 280 TL’ye varan yükselişler gördük. Bu seviyeden geri çekilmeler, dolar kurundaki geri çekilmenin sınırlı kalması nedeniyle yine sınırlı oldu." dedi.

2019 yılına, güçlenen bir ons altın fiyatı ile girildiğini dile getiren Turşucu, "Dolar kurunun ekonomideki yavaşlamadan ötürü mevcut zayıf seyrini sürdürmesini ve önemli yükselişler göstermemesini bekliyoruz. Bunun sonucu olarak gram altında 200 TL altında bir fiyat görme ihtimali şimdilik düşük görünüyor. 2019'da ons altının 1.350 dolara kadar yükselmesi durumunda gram altın da 230 lirayı görebilir." diye konuştu."

https://www.haberturk.com/gram-altin...276647-ekonomi

saygılarımla,

YTD.

6. Devlet bankalarına yeni yük biner mi?

http://m.hurriyet.com.tr/kuluplere-b...-sans-40043531
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    babalarımız zamanında eve gelen müdür hatırlıyorum. şimdi ne arayan var ne soran
    2017 ye girerken odeobank deri kaplı ajanda vermiş. yanında kartlık var.
    elime geçti dün akşam oradan hatırladım.
    bunlar illaki hediye veriyordur ama biz o kategoride değiliz anlaşılan
    uzunca zaman önce yapılan bir vergi düzenlemesiyle şirketler verdikleri promosyonları gider olarak yazılamıyorlar o yüzden sadece bankacılıkta değil tüm sektörlerde promosyon olayı bitti.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Devlet bankalarına yeni yük biner mi?

http://m.hurriyet.com.tr/kuluplere-b...-sans-40043531
    bir futbol eksikti zaten ! Gidip jubilesini yapmaya hazırlanan futbolculara milyonlarca euro ver avrupada hiç bir başarı elde etme kıytırık avrupa takımlarına elen sonra kurtarın bizi

Sayfa 761/1012 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •