Sayfa 168/994 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7951 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by erolgabakci Yazıyı Oku
    Fenerin defansa bir manga jandarma inzibat bir manga da bordo bereli isteyecek başkan
    Futboldan hiç anlamıyorum (hesapta kendim de Fenerbahçe'liyim) ama son yenilgilerden sonra belki de farklı bir teknik denemek lazımdır.

Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Futboldan hiç anlamıyorum (hesapta kendim de Fenerbahçe'liyim) ama son yenilgilerden sonra belki de farklı bir teknik denemek lazımdır.
    Bugün çıkar kokusu. Eğer gerçekten Otokar ile ilgiliyse bugün ciddi bir prim yapmasını beklerim. En az +7-8 puan. Son zamanlarda yabancı alımları ve yerli fonların hedef yükseltmeleriyle gerçekten pozitif ayrıştı. Ancak, son MSI dergisinde BMC'ye verilen işleri okuyunca pes dedim. BMC'ye verilen işlerin abartmıyorum yüzde 10'unu Otokar'a verseler bile hiç zarara girmezdi bu Şirket. Yılda 700-800 zırhlı teslim etmeye başladı BMC. Muhtemelen girdiği tüm ihaleleri BMC'ye vermeye devam edecekler. 6x6, 8x8 iahalesi var açık. BMC'de girmiş, bence kesin onu da verirler. Bu kdar işin altından kalkamayacağını düşünüyorum. Milli Muharip Uçağın motorunu da BMC motor hakim ortaklı TRmotor aldı.

3. BMC demek ki bunun için fabrika inşaatını durdurmuş, hazır kurulmuşu var devlet de değil mi ? . Askeri fabrika özelleştirmeye açıldıysa, büyük ihtimalle özelleştirme ihalesini de BMC alır.

4. OTKAR - Otokar

Ben Ali Koç un görüşmelerinden zerre umut taşımam bu saatten sonra,Yurt içinden artık kolay kolay ekmek yedirmezler Koç grubuna (gezi olayları bahanesi olmuştu) yurtdışı satışları ile ayakta duracağız inşallah...
    Hükümette haklı liyakat esasına göre ben olsam bende ihale vermezdim!!!
    Son düzenleme : neon06; 28-12-2018 saat: 16:10.
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

5.  Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    BMC demek ki bunun için fabrika inşaatını durdurmuş, hazır kurulmuşu var devlet de değil mi ? . Askeri fabrika özelleştirmeye açıldıysa, büyük ihtimalle özelleştirme ihalesini de BMC alır.
    https://twitter.com/ahval_tr/status/...001235456?s=19

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Malumun ilanı olmuş. Yandaşsan uçarsın, yoksa batarsın.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değil, aklıma gelenlerdir.

7. Tüm ortaklara günaydın.

Bu yılı da Noel babayı göremeden bitirdik, son gün seansından ciddi bir beklentim yok.

2019'un hepinize öncelikle sağlık, mutluluk ve huzur akabinde bol kazanç, hisselerde ralliler, çılgın ve sınırsız para getirmesini dilerim.

Sayfa 168/994 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •