Bunlara göre tahminlerim sanırım tutuyor KANITIM:
20 nisan 2017 tarihli Xu100 ve 30 endeksinin %1 i aşan prim miktarı
o kdar zorda kalmışlar ki çabalıyorlar satabilmek için bunun için Yükseltiyorlar ve küçüklerin yükseliş görmesiyle SAtmaktan vazgeçmesini SAĞLAMAYI
çok iyi biliyorlar psikolojik olarak hareket ettiriyorlar.
AKŞAM ana haber bültenleri sür manşet vermezse bende ne olayım
çünkü yükseliş gören küçükler prsikolojisi dur bir 1000puan daha bekleyeyim oluyor##
ancak küçükler bence küçük küçük kademeli işlem yapmalı riskleri AZALIR#

her gün yukarda yazdığım zararların 20'de 1 i kadar ZARAR yazıyorlar,FAiz zararı ve Faizin böylece borsaya da düşman olduğu anlamış olursunuz umarım.
HEdefleri nedir peki?
95000 mi? 97000?
hedeflerini kestirmek çok zor çünkü biraz daha eldekini satarsa küçkler 100000bile olacak bu yüzden yükseltebiliyorlarsa AZAR azar küçükler olarak
ellerine versek çok güzel olmaz mı hazır dolarda yükselecek veya olmadı yüksek faize yatırırız? ne dersiniz?
bakalım şu çok beklenen dayanamadıkları noktada Şelale düşüşlerini başlatacaklar mı 2008 yılındaki gibi

hatırlarmısınız bilmem ancak
2008 haziranda bir adam vardı ilk lügatımıza o yerleştirdi Şelale düşüşü kelimesini 20 bin Endeksi bilebildi 2008 haziranda Yazık oldu okurduk takip ederdik.şimdi yok ortalıkta küstü zannedersem veya güç topluyor yeni %70 lik piyasa çöküşü için (yukardaki grafikte belli oranlar)

##o yüzden tarafsız yorum yapıyorum kimsenin kaybetmeyeceği ve herkesin kazanacağı bir piyasa beklentim bunn için biz küçüklerin eğitilip
belli psikolojik yanılgılardan korunması gerekli
## yoksa kurtlar sofrasında akşam yemeği olmaktan başka seçeneğimiz yok
## yarın ve devamında basmaları gerekli artık bu kadar çıkarttılar kime satacaklar kim alacak bu fiyatlardan?

DOLAR ne zaman ki 5TL yi geçer borsaya girmek için yabancılar sıra olur ancak bu fiyatlardan değil onlarda uyanık bizden daha uyanıklar
%65 %70 düşüşü onlarda bekliyor
büyükler aylık yukarda anlattığım gibi milyonlarca TL FAİZ zararı yazıyor her ay neden Paralarını durduk yere eritsinler????
## neden yukarıya çeksinler kime satacaklar ??

SABIR sabır sabır ile bekleyin mutlaka bıkacaklar ve Şelale düşüşü yukardaki grafiklerde ispatladığım oluşacak
ve ondan sonra 2009-2010 rallisi gibi bir RALLİ

dip fiyatlar 2019da oluşacak grafik yalan söylemez########