Sayfa 237/682 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    12,993 adet dolaşımdaki pay
    6 aylık ağırlıklı ortalama 2,831 tl

12,993*2,831=36,783,183 tl eder

bu demektir ki B grubu garanti ölçüye göre A grubu bile olabilir demek.

doğrumu hesapladık ?
    Hesap doğrusa bu iş bankasının bürokrasideki gücünü mü gösteriyor.? Gerçi bazı arkadaşlar zaman eski zaman değil demişti.

Oyak vakfı dağılırkende munzam vakfı finans kurumları hariç diye sıyrılmıştı.

Çokmu paranoyak oldum neyim.

2.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    % 40 payla 11 üyenin 7 sine sahip olmak çok adil değil, hele imtiyazlı hisselerin oy hakkı kısıtlanmışken.

% 40 munzamda, % 28 chp de ya diğerleri? % 30 dan fazla hisseye sahip olsanda yönetimde olamıyacakmısın?

Daha önce de benzer bir şeyden bahsetmiştim. 11 üyeden birini atamak için kaç lot İşkur, İŞ A , İş B veya İş C hissesine sahip olmak gerekir diye.

Yoksa bir tehlike mi hissettiler.
    Hepsi sende olsa yine bos 4 497 000 000 adet isc var ve bunlarin oy hakki 4 1 adet isa nin oy hakki 4 devlete gecmez ise bu paylar bos gerci devir isi de ayri bir muamma . Hikaye super ama talep ayni sekilde degil.gecen gun farkli bir yazi okudum burada asil yapmak istenilen hazineye kaynak yaratmak ve isbankin kredi musluklarini acmasini saglamak diye son olarak 5 mlyr usd lik ihrac kredi musluklarini acmak icin ise devir isi yatti demektir

3. Yanlis olmus duzelteyim 1 adet isa nin oy hakki 20

4. Devir isi bankayi tedirgin edecegini pek sanmam sonucta ortak degisiyor munzam vakfin yaptigi asil adaletsiz yuzde 20 kari kendi kopariyor calidanlara tabi aslan payini isbankda veznedeki calisan almiyor

5. Nedense ben devir işiyle çok ilgilenmiyorum desem. Benim beklentim farklı.

Sayın pılavlı bir mesajında munzam sandığın alımlarıyla ilgili olarak maddi gücünü gündeme getirmişti.

Munzam sandık son zamanlarda çalışanlarına verdiği ikramiyeyi kesmişti. sebebi konusunda şimdi acaba mı diyorum.

Yönetimde temsiı hakkı konusunda ise tek başına İş B yi referans göstermediğimi fark edebilirsiniz.

İş B konusunda borsa cini diye bir arkadaşın göndermesi vardı.

Oy hakkı değişikliğinin o zamandan sonra yapıldığını hatırlıyorum. Yanlışta olabilir tabii ki.

Garanti kırucu hisselerinin 1 milyon lot olarak ilaveten basımı hikayesi vardı. Onunla ilgili yazıları bulamadım. Bulsaydım oradanda konuyla ilgili epey hikaye çıkacaktı.

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Hesap doğrusa bu iş bankasının bürokrasideki gücünü mü gösteriyor.? Gerçi bazı arkadaşlar zaman eski zaman değil demişti.

Oyak vakfı dağılırkende munzam vakfı finans kurumları hariç diye sıyrılmıştı.

Çokmu paranoyak oldum neyim.
    olmamak elde mi hikaye geniş toplmda 27 mlyr usd lik bir değer iştirakleri ile birlikte üstüne üstlük kasada beyleyen 4,5 mlyr usd nakit

7.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Nedense ben devir işiyle çok ilgilenmiyorum desem. Benim beklentim farklı.

Sayın pılavlı bir mesajında munzam sandığın alımlarıyla ilgili olarak maddi gücünü gündeme getirmişti.

Munzam sandık son zamanlarda çalışanlarına verdiği ikramiyeyi kesmişti. sebebi konusunda şimdi acaba mı diyorum.

Yönetimde temsiı hakkı konusunda ise tek başına İş B yi referans göstermediğimi fark edebilirsiniz.

İş B konusunda borsa cini diye bir arkadaşın göndermesi vardı.

Oy hakkı değişikliğinin o zamandan sonra yapıldığını hatırlıyorum. Yanlışta olabilir tabii ki.

Garanti kırucu hisselerinin 1 milyon lot olarak ilaveten basımı hikayesi vardı. Onunla ilgili yazıları bulamadım. Bulsaydım oradanda konuyla ilgili epey hikaye çıkacaktı.
    İş Bankası kurucu hisse basamaz. Kurucu hisseler sermayede temsil edilmez zaten, genel kurula bile katılamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    İş Bankası kurucu hisse basamaz. Kurucu hisseler sermayede temsil edilmez zaten, genel kurula bile katılamaz.
    benim dikkatimi kar dağıtımında yer alan intifa senetlerine yapılan ödemeler çekti

Sayfa 237/682 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •