Sayfa 245/682 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    eminim yalan söyledğinden gelip burada işlem geçmemiş işkuru 35 den aldım diyor.işkuru alan deniz yatırım iş yatırımdan aldım diyor.dün 10 tane işbtr aldım diyor millete gaz veriyor.atsın dünkü aldıklarını fotosunu helallik isteyim.
    o günkü işlemi kimin yaptığı belli olduğu halde çamur atıyorsun.

2. burada olabilecek seyler hakkında yorum yapıyoruz.olacaklar hakkın da değil.dün gruptan birisine iş üzerinden yapacağım alımları öncesinde yazdım.dediğim işlemler geçmişmi geçmemişmi tahtaya bakarsın.

3.  Alıntı Originally Posted by macintosh Yazıyı Oku
    Ben neden bu hissenin B grubuna alınmadığını çözemedim,gerekçesi nedir bilen paylaşabilir mi?alsalardı bugün taban değil de tavan açardı.Kime sorup öğrenebiliriz,forumda da geçiştirildi.
    Piyasa yapici olmadan hic bir sekilde grup degisimi olmaz isterse a tipi olucak duzeyde olsun

4.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    burada olabilecek seyler hakkında yorum yapıyoruz.olacaklar hakkın da değil.dün gruptan birisine iş üzerinden yapacağım alımları öncesinde yazdım.dediğim işlemler geçmişmi geçmemişmi tahtaya bakarsın.
    Ya tahta yurusunde kim alirsa alsin ne onemi var alan da kazansin satanda

5. Burda yalan soylemenin ne faydasi olucak biz satici olarak bekliyoruz zaten

6. 2999 tl 2 lot satış koydum tüm gün isteyen varsa alsın

Aydın Bey i aldığı işkur için tebrik ettim. Sayın istat da almadığını idda ediyor. Sayın yakamoz derinliği atmıştı ve satan iş alan iş. Ama bu derinlik atıldıktan sonra Aydın Bey iş yatırımdan işlem yaptığını açıklamıştı. Dolayısı ile Aydın Bey in bir print screen ile emir resmini atması ortadaki muallaklığı tamamen kaldıracaktır.
    Bu kağıt bir lotla 68 görüp birden 48 bin kapatması bana saçma gelmektedir. Bildiğin top çevirme arada düşürmece. Aydın Bey topun tekini 35 binden çalımla aldığını söyledi. İstat da o top ona gitmedi dedi. En iyisi bi resim atmak değil midir?

Sayfa 245/682 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •