teb aradı, 23.5 marifetli eski müşterilerine de vermeye başlamış
teb aradı, 23.5 marifetli eski müşterilerine de vermeye başlamış
Bende Dudu gibilere (gariban ve/veya asgari ücretli düşmanı)"salma salınmasını" talep ve temenni ediyorum...
Böylelikle hem gelir adaleti sağlanır,hemde enflasyonla mücadele edilmiş olunur...
Hemen "PİS KOMİNİST" diye çemkirmeyin,Fransa gibi gelişmiş ülkelerde Zenginlik Vergisi altında salma salıyorlar
Ahanda aşağıda...
"Fransa'da ülkenin en üst mahkemesi, Cumhurbaşkanı François Hollande'ın ana politikalarından olan yüksek gelirli kişilere %75 oranında vergi uygulanmasını onayladı."
DİP BİLGİ;Salma salmak;Genellikle köylerde işlerin görülmesi için ihtiyar heyetinin kararıyla her evden para toplamak.
(Yani bir nevi ek vergi...)
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Hangi dönemde gördük DEFALARCA Dudu bey ? Bana stokculuk , ikamecilik dönemleri dışında talepten kaynaklanan bir yüksek enflasyon dönemi gösterebilir misiniz ? ÜFE gelmiş 33% 'e bunun sebebi geçen hafta artan asgari ücret midir ? Hani diyorum gaddarlar mı acaba? Değiller çünkü sağda solda çocuğuna pantolon alamayan baba haberlerini okuyup ağlayanlar sonra gelip buraya asgari ücret artışı enflasyonu kemikleştirir diyorlar . Öbürü de gelmiş İMF ' nin sevilmemesinin nedeni kemer sıkma politikasıdır diyor . PES be kardeşim . Burada kendi aranızda top çevirmekten , danışıklı dalkavukluk etmekten körelmişsiniz .
Asgari ucretin, kira vergi ve diger ucret artislarinin gecmis degil gelecek, hedeflenen enflasyon oranina gore yapilmasi gerektigini savunuyorum..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sabah yazarı Dilek Güngör, "Sabancılar maaile Malta vatandaşı oldu. Malta Resmi Gazetesi’ndeki bilgilere göre, 2 çocuğuyla Suzan Sabancı Dinçer, 2 çocuğu ve eşiyle Çiğdem Sabancı Bilen ile Şevket Sabancı’nın torunları listede" dedi.
Dilek Güngör, 'MaltaSA' başlığıyla yayımlanan yazısında "Malta her yılın sonunda Resmi Gazetesi'nde ülkeden vatandaşlık alanların listesini yayımlıyor. 2018'in son günü de bu değişmedi. Malta'da her yıl belli sayıda yabancı yatırımcıya vatandaşlık verilmesini sağlayan ve tam ismi Citizenship by Investment (Yatırım ile Vatandaşlık) olan programa girenlerin isimleri açıklandı" aktarımında bulundu.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
Populist politikalardan biktim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri