Originally Posted by Dialektik dün 136.000 tane 0,36 ya yazan arkadaş vardı, nerde o delikanlı versin şimdi de kurtulalım ondann dostum o satışa yazar yazmasına da o satışı karşılayacak delikanlı alıcı yok...
Originally Posted by kocamuğlalı dostum o satışa yazar yazmasına da o satışı karşılayacak delikanlı alıcı yok... merak etme dostum bu saaten sonra karşılayacak delikanlı çıkar nasılsa, verirse altan bizde destek atarız az da olsa )
Originally Posted by Dialektik merak etme dostum bu saaten sonra karşılayacak delikanlı çıkar nasılsa, verirse altan bizde destek atarız az da olsa ) göreceğiz bakalım... 18 aydır o delikanlıyı bekliyoruz ama bir türlü gelmedi...
Originally Posted by kocamuğlalı göreceğiz bakalım... 18 aydır o delikanlıyı bekliyoruz ama bir türlü gelmedi... sen niye kizdin kocamuğlalı,
Originally Posted by Dialektik sen niye kizdin kocamuğlalı, 18 ayın acısı.. bu hisse ile ilgili olumlu bir gelişme ve fiyatlama olmadığı sürece herşeye kızarım. ne psikoloji ne de huzur kalmadı...
Originally Posted by kocamuğlalı 18 ayın acısı.. bu hisse ile ilgili olumlu bir gelişme ve fiyatlama olmadığı sürece herşeye kızarım. ne psikoloji ne de huzur kalmadı... çözülcek, az kaldı sabır, anlıyorum seni zira bende zarardayım, ama benim maliyetim sizin gibi çok değil..spek emice kizssin toplayamadı ise
Forum Rules
Yer İmleri