Yav biz şikayet edelim de, ne olacak görelim. Hiçbişey olmazsa başka yola bakarız. Nasılsa bişey olmaz diye diye hırsızı arsızı rahat bıraktık. Sonuç bist oldu kumarhane.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav biz şikayet edelim de, ne olacak görelim. Hiçbişey olmazsa başka yola bakarız. Nasılsa bişey olmaz diye diye hırsızı arsızı rahat bıraktık. Sonuç bist oldu kumarhane.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de onu diyorum. Adamlar herşeyi kuralına göre oynuyor. Açık yapmak yasal, 25 milyondan satin alarak açıklarını kapatmak yasal, aciklar için başkasından ödünç hisse almak yasal. Yasal olmayan patron, spek ve acikcilarin oynadığı oyun. Burdan kaç defa paylaştım. 2011-2012-2015 yıllarında bu hissede oynanan oyunları. Belki bilmeyenler vardır ama bir çok kişi de bunlari bile bile hisseye girdi. Zaten 2 haftalık takaslardaki, yapılan açıktan satislara vs. Bakan biri, borsadan anlamasa bile bir şeyler döndüğünü rahatlıkla anlar. Beklemekten başka çare yok. Bekleyeceğiz....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şikayet edeceğim.Bir şey çıkmaz belki ama herkes şikayet ederse anlamı olacaktır.SPK yı şikayet edeceğim. Cimer e.Ben şirketi aradım gerekli şeyleri söyledim.Adamlar planlı birileriyle bizim cebimizden para çalmak için dalevera yapıyor. Adamlar 10 milyon dolarlık anlaşmadan söz ediliyor hisseye alım değil satış geliyor sonra foyası çıkıyor. 25 MİLYONLUK HİSSE BORSADA SATILACAK.Bunlar planlı bir tuzak. spk yı boyp konusunda uyardım aynı şeyler burada mevcut.Bedelli yapıyor ortaklardan büyük bir kısmı bedelliye katılmıyor.Gruplar var onlarla işbirlikçiler. Ben şikayet edeceğim.Birlik olalım.
Yer İmleri