Sayfa 824/1012 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün dönüş vardı ..Piyasadan oran aldım max 23.50 var...Takasbanka bakıyorum ortalaması bile bu orandan yüksek....HSBC nin kıllığı yüzünden parayı bankadan alamadım...Yarın Aracı kurumla görüşüp 24 üzeri bir oranla aylık yaparlarsa parayı aracı kuruma postalayacam...

TRY taşımak hakikaten illüzyon ...Elimizde az bir TRY var sürekli eriyip gidiyor ..
    aracı kurumdan takas bank için aylık mevduat oranı mı alıyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Takasbank faiz oranları şeklinde google araması yaptım fakat bulamadım. Günlük faiz oranlarını takip edebileceğimiz bir site veya gecikmeli evvelsi gün fiyatlarını görebileceğimiz rapor yayınlayan bir site var mıdır?
    https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...-gunluk-bulten
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sabah işlerim vardı o zaman MT yi aradım yerinde yok falan...Saat 1 de geri dönüş yaptı...Fiyat verdi(21.50) olmaz dedim parayı ınternet bankacılığından EFT yapabilirmiyim olur dediler...Saat 2 Internet bankacılığı çalışmıyor , saat 2:30 sisteme bağlandım EFT için mobil uygulama yükle dediler , o uygulamayıda yükledim ama çalışmadı...Neyse telefon bankacılığından işi halledelim dedim ...EFT limitinizi aşıyorsunuz onay almamız lazım gitti mi bir 30 dk daha ...Sonra 36 tl masraf dediler OK dedim 1 saniye sonra ya 80 TL oldu masraf Sonra döndüm şubeye ...Ya siz yarın bir uğrayın halledelim falan ...Para orada kaldı ...Neyse düşük bir oranla gecelik yapmışlar....Olaylar dizisi 4.20 de sona erdi...tam 2 saat 30 dk mı yediler ve işimi de halletmediler....
    bu bankaya giren para zor çıkar. geçen ayda benim başıma benzer şeyler geldi. UZAK DURUN bence...

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Full Dolarda olanlar göbek atar kasko yapanlar halay çeker

5. 04 Ocak Cuma 10:04 TCMB: GİYİMDE ENDEKS TARİHİNİN EN YÜKSEK ARALIK DÜŞÜŞÜ GÖRÜLDÜ

04 Ocak Cuma 10:03 TCMB: ÇEKİRDEK GÖSTERGELERİN YILLIK ENFLASYONU VE ANA EĞİLİMİ GERİLEDİ

04 Ocak Cuma 10:03 TCMB: ÜFE YILLIK ENFLASYONU BİRİKİMLİ ETKİLERLE YÜKSEK SEYRETTİ

04 Ocak Cuma 10:03 TCMB: GIDA ENFLASYONUNDA DÜŞÜŞE HEM İŞLENMEMİŞ HEM İŞLENMİŞ GIDA KATKI VERDİ

04 Ocak Cuma 10:02 TCMB: ARALIK ENFLASYONUNDA ZAYIF TALEP ETKİSİ DE HİSSEDİLDİ

04 Ocak Cuma 10:02 TCMB ARALIK FİYAT GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRMESİNİ YAYIMLADI

04 Ocak Cuma 10:01 TCMB: ENERJİ, PETROL VE DÖVİZ KURUNDAKİ GELİŞMELER ENFLASYONA OLUMLU YANSIDI

6. Teşekkürler

7. şekerbank temdit 50k$ %4,5

Sayfa 824/1012 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •