Hisse bu değerlere düşmeden eskisi yüksek fiyattan işlem görürken ki durumdan söz ediyorum.
Hisse bu değerlere düşmeden eskisi yüksek fiyattan işlem görürken ki durumdan söz ediyorum.
Halen bu kadar açık yapmaları ve yapabilmeleri enteresan. Eğer Pazartesi açıklar kapanmazsa ne olur peki, temerrütten dolayı ceza alabilir mi? Yine ky'ye olur olan, pala kendini kurtarır bir şekilde...
y.t.d.
Bunlar her türlü kendini garanti altına almışlardır. Patron acikci spekler Elele ky yi DUDUKLUYORLAR. Patron işin içinde olmasa bu kadar açığa kim cesaret eder. Adamlar 1-2 haftadır ortalama 4-5-6 milyon açık yapıyorlar her gün.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, çok ilginç. Takip ettiğim kadarıyla burada herkes (belki bir son umut olarak) Pazartesiden sonra hızla yukarıda süreceklerini düşünüyor ama güç onlarda sonuçta, daha da basabilir ve istedikleri kadar bekletebilirler... Belki de böyle sinsi bir plana zemin hazırlamak için arada bir olumlu haber pompalıyorlar... Bugünkü iş ilişkisi ve birkaç ay önceki süper değerlemeler gibi...
y.t.d.
İnşallah SALİ gününden itibaren yükselişe geçer. Ben salı günü itibariyle işlem hacminin düşeceğini, ani inişler çıkışlar yaşansa da hissenin bir müddet 0,90-1,20 bandında gidip geleceğini, bir süre sonra da hissenin 2 TL lere gideceğini düşünüyorum. Ama bu 1 yıl mi sürer, 6 ay mı sürer bilinmez. Oyun içinde oyun oynuyor bu namisizzzlar. HİSSE DİPLERDE, bedelli de bitti, güya gelen haberler var oraya buraya ihracat yapıyorlar, 2019 yılında da devam edecekler ihracatlara, dolayısıyla yükselmesi lazım. Ama bu kadar ky hissedeyken ve herkes yükseleceğini beklerken yükselir mi? Borsa da düşünülenin tersi olur... Bakalım bekleyip göreceğiz. Hisseden 1,18 TL ortalama ile 100 bin adet vardı. 1,12 TL den 1,10 TL den 1,05 TL den 80 bini çıktım. Geriye kaldı 20 bin. Onu satmayacagim. İsterse 1 yıl bekletsin, 10 bin zararım oldu onu almadan satmayacagim. 1,5- 2 TL hedefim... Gelirse satarım gelmezse beklerim....[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri