Sayfa 201/279 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon
Arama sonucu : 2230 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

KAP : BORSA ISTANBUL

Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Yabancıların en çok topladığı hisseler arasında buna rağmen değer kaybeden iki hissede biri bu uyuz..Kutup ayısı sendromu hepimizi yaktı..

3. mali yapısında ve kârlılığında hiç bir sorun yok. endeksin düşüşüne bağlı olarak bütün hisseler gibi kendini biraz aşağı saldı.
    12 aylık bilanço ve endeksin yükselişi ile birlikte kısa sürede toparlamaması için hiç bir neden yok.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4. 2.83 û bile gösterdi psikopat spek
    Senin derdin büyük edem hiç üzme kendini burdaki yatırımcı elindeki değerin farkında ama sistem kalleş yatırımcı ne yapsın.

5. Tabanda bekliyoruz burma bıyıklı citi

6.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Yabancıların en çok topladığı hisseler arasında buna rağmen değer kaybeden iki hissede biri bu uyuz..Kutup ayısı sendromu hepimizi yaktı..
    Alış: 580093
    Satış: 749266

Yabancılar nasıl toplamış bu hisseyi onu anlayamadım, benim mi bir yanlışım var?

7.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    2.83 û bile gösterdi psikopat spek
    Senin derdin büyük edem hiç üzme kendini burdaki yatırımcı elindeki değerin farkında ama sistem kalleş yatırımcı ne yapsın.
    Kağan link satarak alıyorum sürekli link bitecek elimde neredeyse bu geri dönemedi, link te ters köşe olmazsak iyidir. Sanki yükseliş hazırlığında, sen de durum ne

8. Link deli bir tay sahibi bilmez ne yapacağını Kağan nerden bilsin dostum.
    Linki satıp Despec alman ise bana kalırsa yanlış.
    Despec son 15 günde %20 ye yakın düştü çıkıpta niye düştüğü nü açıklıyacak bir muhattap yok.
    Vel hasılı durum vaziyet bu.
    Allah sonumuzu hayırlı etsin aksi taktirde çok kötü

Sayfa 201/279 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •