Sayfa 416/954 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. görünüm çok kötü satımlar toplu alım sağdan soldan

KAP : BORSA ISTANBUL

Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. A

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Takas

Saolasin blader tesekur ederim pasta cok kotu yapacak bir sey yok beklemekten baska

5. POWELL'IN KONUŞMALARI YATIRIMCIYI RAHATLATTI

Fed Başkanı Jeremo Powell, Atlanta'da yaptığı konuşmada, merkez bankasının bu yılki risk kararlarının farkında olduğunu ve politika kararlarında sabırlı ve esnek olacağını söyleyerek yatırımcıları rahatlattı. Powell, Trump'ın istemesi halinde bile istifa etmeyeceğini, Fed'in kültürünün çok sağlam olduğunu ve siyasi olmadığını belirterek de piyasalara güven verdi.

6. abd piyasasi cosuyo; eger kapanislarida boyle olur ve hafta sonu sarı kafa sacmalamaz ve bizdede negatif bir haber akışı olmazsa gaplı açar

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Valla artık hiçbir şeye olmaz diyemiyorum. Bu Hisseyi 0.99-1 TL iken bedava diye alıyorduk bir ara. Şimdi 73 kuruş almaya elim gitmiyor. Nasıl olsa 71-72 olur diyoruz.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    O psikolojiye girince genelde hareket başlıyor

8.  Alıntı Originally Posted by adamolanbilir Yazıyı Oku
    görünüm çok kötü satımlar toplu alım sağdan soldan
    Anlaşılmasın diye sağdan soldan topluyor olabilir mi

Sayfa 416/954 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz