YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Burada rakam yazmak istemiyorum ama EurUsd de benim hedefim seninkinden %10 daha yukarıda.))
GoyGoyculardan haberim yok, çünki izlemem onları.
Kowboy filmi izlemek beni daha memnun ediyor.
Bulamazsam Kemal Sunal..
Onu da bulamazsam Şener Şen.
(Kabadayı, eşkiya vb son günlerde izlediklerim)
Özetle, kendi Teknik Analizimi kendim yaparım, kimseyi izlemem ve dinlemem.
Yanılırsam kendi analizim ile yanılayım!
Desturum bu.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
bikmisbroker bıst 30 10.000eur duzeltmesı yapmadan cıddı bır duzeltmeden bahsedılemez dıyenler var ner dıyorsunuz bu goruse
Sayın Babo bir soru da benden; endeks nereye gider sizce, öngörünüz nedir?
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri