Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
Ostım hissesinde 1.00 tl fiyattan bedelli yapıldı ve tam o zamanda bedellide satılamayan mallar birinci piyasada satılmaya başlandı.Hisse birim fiyatı 0.77 seviyelerine kadar geri çekildi.Burdaki aynı tepkiler fazlasıyla ordada gösterildi.Neden böyle birşye yapılma ihtiyacı duyuldu diye kendi kendimizi sorguladığımızda , bedellide 1 tl maliyetlenmenin düşürülmesi ve buna bağlı olarakta daha aşağıdan mal toplanması gerekiyordu.Benim tahminim burdada aynı şey yapılarak daha aşağıdan daha fazla mallanma aynı zamanda maliyet düşürmeye gidilmek isteniyor olabilir.Ostimde operasyon sonrası malum , hisse yukarılara taşındı.Aynı seneryo burdada olurmu bilemem ancak şuana kadarki gidişat bu yönde.Ben 0.82-84 seviyelerini bekleyeceğim.Biraz önceki haber bile 1 tl den alınan malları 0.96 seviyelerinden verip daha ucuzdan ve aşağıdan mal toplama amaçlı gibi görünüyor.Doğrusunu Allah bilirbenimki sadece bir varsayım.
Dostum şunu tam anlatamadım şirket sahibi kasaya (cebe) para girmesi için bulduğu her fiyattan hisseyi ky ye sattı böylece bedava maliyetle para geldi
Bakarsan sıfır maliyetli hisseyi satmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi