Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
Egeen benim de dikkatimi çekiyor. Ama vesbe de sıkıntı var bence. Patrondan dolayı mal komple elinde neredeyse. Egeen çok güzel ama herhalde hisse fiyatı psikolojik sınırların çok üzerinde ama bölünme ihtimali çok yüksek. Finansallarina daha önce bakmıştım. Alkayi bilemiyorum.
Trkcam eregli ve tavhl cimsa yi incelemeni tavsiye ederim. Cimsa biraz sıkıntılı olsa da bu üç hisse de bence inanılmaz getiri vadediyor. Elimde gelse diğer şirketleri de satıp üçünü alacağım ama kıyamıyorum [emoji3]
Vesbe’de bence patron faktörü zaten fiyatlara yansımış durumda. Ayni sektörde Arçelik ile vesbe’nin çarpanlarına bakarsanız daha net anlarsınız.

Trakya cam güzel şirket ancak temettü verimi düşük. Kriterime uyması için daha da ucuz olması veya temettü dağıtım oranını yükseltmesi gerekiyor.

Ereğli de güzel şirket onun da sıkıntısı emtia fiyatlarına göre fiyatlanması. Bu yüzden tahmin edemiyorum gelecek kârı.

Tavl henüz ilgimi çekecek kadar ucuz değil. Ama güzel şirket [emoji106]

Çimsa ise inşaat sektörünün içeride bu kadar sıkıntıda olduğu bir dönemde alıp tutacağım bir şirket değil maalesef.

Vesbe bilançosu sonrası egeen de alabilirim. Geçen sene 8 şubatta gelmiş bilançosu vesbe’nin. Egeen’in ise Mart ayında. Yine o tarihlerde açıklanır muhtemelen. Vesbe kafamdaki fiyata gelirse ve egeen hala buralarda olursa Egeen’e de girebilirim.
Bakalım artık.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app