Sayfa 62/153 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 489 - 496 arası.

Konu: U.v. Temettü yatırım planım(portföyüm)

1.  Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Egeen benim de dikkatimi çekiyor. Ama vesbe de sıkıntı var bence. Patrondan dolayı mal komple elinde neredeyse. Egeen çok güzel ama herhalde hisse fiyatı psikolojik sınırların çok üzerinde ama bölünme ihtimali çok yüksek. Finansallarina daha önce bakmıştım. Alkayi bilemiyorum.
    Trkcam eregli ve tavhl cimsa yi incelemeni tavsiye ederim. Cimsa biraz sıkıntılı olsa da bu üç hisse de bence inanılmaz getiri vadediyor. Elimde gelse diğer şirketleri de satıp üçünü alacağım ama kıyamıyorum ��
    Çimsa benim de portföyümde mevcut. Evet şirketin borcu çok ama güzel ihracat yapıyor. En fazla çimento ihraç eden şirket. Yurtdışında birçok noktası var. Beyaz çimento işi iyi gidiyor. Ayrıca argesi çok iyi, devamlı yeni ürünler geliştiriyor ve patent alıyor. Ben yükseklerden maliyetlenmiştim ama her ay düzenli alım yapıyorum. 7 lere çıpa attı, daha aşağı gideceğini sanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by zagos Yazıyı Oku
    Çimsa benim de portföyümde mevcut. Evet şirketin borcu çok ama güzel ihracat yapıyor. En fazla çimento ihraç eden şirket. Yurtdışında birçok noktası var. Beyaz çimento işi iyi gidiyor. Ayrıca argesi çok iyi, devamlı yeni ürünler geliştiriyor ve patent alıyor. Ben yükseklerden maliyetlenmiştim ama her ay düzenli alım yapıyorum. 7 lere çıpa attı, daha aşağı gideceğini sanmıyorum.
    Boşver gidebildiği kadar aşağı gitsin😀

3. Tebrikler tosunpasa üstat hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by enismutlu Yazıyı Oku
    Tebrikler tosunpasa üstat hayırlı olsun
    Eyvallah sağolasın 😀
    Tavhl de erhan hocamın katkısı büyük.
    İnşallah daha iyi yerlere gelecek hisse.
    Ama toplamak lazım biraz daha.

5.  Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Eyvallah sağolasın [emoji3]
    Tavhl de erhan hocamın katkısı büyük.
    İnşallah daha iyi yerlere gelecek hisse.
    Ama toplamak lazım biraz daha.
    İki ay önce bende halleniyordum Tavhl ve Celebi'ye. Elimde çıkmayı planladığım hisseden çıkış gerçekleşmeyince girmek nasip olmadı. Ayni şekilde Toaso'ya da. Kazancınız bol olsun inşallah.

Saygılarımla

Hayırlısı olsun. İnşallah çıkışı gerçekleştirebilirsiniz.
    Yıl sonuna kadar güzel fiyatlar göreceğiz diye düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by tosunpasa Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun. İnşallah çıkışı gerçekleştirebilirsiniz.
    Yıl sonuna kadar güzel fiyatlar göreceğiz diye düşünüyorum.
    İnşallah bakalım bu ortamda nasıl sonuçlar doğacak. Bilançolar gelsin gidişat şekillenir.

Sayfa 62/153 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •