http://www.borsagundem.com/haber/kaf...fliyor/1304208

-Hemfikiriz. İyi Niyet ve Kaliteli Şirket olduğunu göstermek açısından Tatlı niyetine Temettü olabilir. Ama Ben daha çok bedelsizle Sermaye güçlendirmesi, Şirket ortaklıkları, yeni Teknolojilere yatırım yapılması taraftarıyım. Teknoloji ve Yazılımın önü açık ucu bucağı yok.

-Arzdan önce GenelMüdürün röportajı var. Gerçi BorsaGündemde ne allamış pullamış o ayrı mesele. Neyse Müdürümüz Umarım Sözürün Eri Birisidir. Umarım Çoğu HalkaArzda olduğu gibi Önce güzel konuşup sonra yıllarca Hissesini Arz fiyatınında altında yerlerde süründürüp rezil eden, Şirketine güvenip Arzdan yatırım yapan Garibanın cebindekine göz diken çakallardan değildir. Geçmişi, Projeleri, temettü politikası, vs söylemleri güzel. Bunca zaman yaptıklarına bakılırsa İşinde gayet başarılı. BU performansını ve başarısını devam ettireceğini umuyorum.

-LOGO; doğrudur, Geçmişini, bilançosunu yaptığı işleri çok araştırmadım. Ama Teknoloji neticede, herşeye gebe. Geçmiş zıplamalarından azçok biliyordum. Bizim Şirkette de öyle zıplamaların olmasını ümid ediyorum. Genel Müdürümüzün Şirket alımları, Uluslararası Arenaya açılması vs perpektifi gayet geniş... Bu Arada LOGO 4 yıl önceki fiyatlarına gelmiş. Haber akışını bilemiyorum, hele son 1 yıldır çok kötü terse bırakmış. Son 3 yıldır Alanlarında Allah Yardımcısı olsun. Umarım buraları 4 yıl önceki uzun dinlenmeyi temel yaparda tez zamanda toparlar. Ortaklarının yüzü gülsün hiç olmazsa. Her ne kadar uzun vade düşünülse de Biryerde Gemiden inmesini bilmek lazımmış.