-
şunu yazmayı unuttum gencler size amca tavsiyesi bu hisse bini cok hasta etti 45 yaşımdaydım aldıgımda şimdi 57 oldu ömrümü orta yaş ömrümü bitirdi sakın olaki aile şirketi hissesi almayın sanayi şirketleri vede özellikle temettü veren hisseleri tercih ederek tercih yapın zarar acıklayan şirketlerden uzak durun eger ben zamanında temettü alsydım 12 seenede ne zarar kalıdı ne ziyan adamlar her sene genel kuruldan sonra acıklama yaparlar sonuz genişleyen iş hacmimiz nedeniyle kar payı beklemeyin acın avucunuzu yalayın derler spk neden bir şey yapamaz bilmem yıllardır istanbulda oturan arkadaşlara yazarım genel kurula gidin hesap sorun diye ama 12 senedir bir kişi dahi gitmedi bu hissedeki aadamlarda her muameleyi hak ediyor eger genel kurulları izmirde olsa onlara şu tavsiyem olurdu ben genel kuruluza geliyorum kendi nizi ko........yun polis cagırın derdim adamlar cok rahat genel kurul yapıyorlar hesap soran yok belki gün gelir hesap soranlar cıkar ama ben göremem gibi geliyor eger hakkım varsa zehir olsun derimoda ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri