Sayfa 29/967 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 225 - 232 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Veda zamanı (2,71), yine alım fırsatı ve zamanı için izlemeye devam...

2. yeni yatırımcı olarak bizler sadece bakarız,elinde olanlarla spek başbaşa
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. 2,50 ler hayalmi derken 2,70 ler oldu
    3 ler hayal gibi bakalım bir zaman sonra gerçek olacakmı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Tekrar hareket başladı 2,78'i gördü

5. Al sat yapayım derken kaptırdım ,hisse gitti. İzlemeye devam.

6.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Al sat yapayım derken kaptırdım ,hisse gitti. İzlemeye devam.
    Aynen bende.[emoji26]

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    size katılıyorum sayın fatihrustu.bir de çinde yapmış oldukları iş ortaklığı, hızla artan şube sayılarını ve ilk çeyrekteki % 41'lik büyümeyi buna ekleyebiliriz.ancak bencede en büyük beklenti satılacak üç şirketten birini almak istemeleri.umarım istikbal veya bellona dgklb olur.bu hikaye gerçekleşecek olursa dgklb hisse fiyatı için bugünkü fiyatların çok komik kalacağı kanaatindeyim.ha birde vergi indiriminin ekim başına kadar sürecek olması sektöre ve dgklb'ye can verdi ve veriyor dersek abartı yapmış olmayız herhalde.yine de en büyük hikaye sizin belirttiğiniz üzere yaygın satış ağları ve piyasadaki hakimiyetleriyle istikbal, bellona ve mondi'den birine talip oluşudur.dgklb'de hikaye daha yeni başlıyormuş gibi bir teknik oluşum görüyorum.teknik olarak 2,77 seviyesi yüksek hacimle geçilebilirse önümüzü daha net göreceğimizi düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    sayin hayki sizi burda görmek ne kadar guzel 2.77 hacimli aşıldı bakalim kapanış yapabilecek mi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 16.07.2024 - 10.12.2024

Sayfa 29/967 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •