Originally Posted by
selka
Sn.Human merhabalar....
Umutsuzluğa kapılmamalıyız... Hükümetler gelir geçer; baki olan devlettir, millettir...
Yanlışları ile doğruları ile bir hükümetimiz var. Lakin; tek aselsan ın olması üzücü...
Ben yeterli eğitim, bilgi ve insan gücümüzün olduğuna inananlardanım.. Tek sıkıntı bu üçlüyü sonuca götürecek siyasi politikalar...
Mesela Tıp alanında Türkiye asla yabana atılır bir noktada değil.. Çok ciddi tıbbi gelişmeler ve tedaviler var. Türkiye resmen bir tıp cenneti...
Keza; Turizm ...
2018 inanılmaz başarılı geçti. 2019 ise 2018 den çok daha başarılı geçeceğini vaad ediyor..
Bence sıkıntımız, Suriye.... Maliyeti çok fazla.. Hal bu olunca eğitim, ulaşım, gelir gibi konularda hızlıca fakirleştik.
Maliye yeniden hazineyi doldurabilmek için ortak tüketim ürünleri olan (mtv, ötv, kdv, emlak vergisi, cezalar) gibi vergilere yüklenildi..
Ortak tüketim mamullerine gelen artış ise Tarım ve Hayvancılığı bitirdi...
Kısaca hızlıca ipin ucu "Uluslar arası İlişkilere" geliyor...
Bu hallolur ise; bence herşey düzelir...
İnşallah sayın selka...Listede muazzam arge harcamaları var...Atı alan üsküdarı değil marsı venüsü geçiyor....Çokgeride kalıyoruz....Piyasayı ABD,ALAMANLAR ....abluka altına lmış nerdeyse..İsviçrenin bile bir kaçtane devasa firması var......
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri