Sayfa 933/1012 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bir de axcess iniz varsa arayın akbank müşteri hizmetlerini deyin limitimi düşürmek istiyorum...20 k ise limitiniz deyin 10k ya düşürecem..6 ay gibi süreyle düşürmeyin diye 70-100 TL arasında chippara (1k-2k derseniz 10TL falan )teklif ediyorlar hem düşürmezsiniz chipparaylada kendinize ziyafet çekersiniz..
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Bir de axcess iniz varsa arayın akbank müşteri hizmetlerini deyin limitimi düşürmek istiyorum...20 k ise limitiniz deyin 10k ya düşürecem..6 ay gibi süreyle düşürmeyin diye 70-100 TL arasında chippara (1k-2k derseniz 10TL falan )teklif ediyorlar hem düşürmezsiniz chipparaylada kendinize ziyafet çekersiniz..
    Diger banka kartlarim 50k 60k iken hatta biri sirket uzerine cok cok yuksek iken bana 4k yı reva goren bir banka nin karti axess [emoji1787] kapattim gitti.

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?
    Dikkat edin yurt disi kodu varsa basinda siz acinca faturaniz artar onlar aramis olsa dahi...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Dikkat edin yurt disi kodu varsa basinda siz acinca faturaniz artar onlar aramis olsa dahi...

Yok mesaji yeni gordum, ondan bisey tahsil edilmez fakat bazi sanal santrallarin bu tarz sorunlari var, basit sistem oldugundan kaynaklaniyor

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    1 yıl geçerli. Buradaki çoğu kişi (ben dahil) çok uzun zaman önce o imkanı kullanmış olmalı.
    Bu arada bilginiz olsun bir arkadasim da ayni bizim gibi hosgeldin bes gittin kampanyasini kullanmasina ragmen parami cekerim deyince 6 ay uzatmislar ha cok mu miktar diyeceksiniz degil yaklasik 100 k lik illuzyon para birimi[emoji16]

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Şu çok trajikomik bir durum, avrupada çalıştığınız için geliriniz muhtemelen benimkinin birkaç katıdır. Ancak ben kamu personeliyim, böyle olunca bankalar bana kredi kartı vermek için birbirini eziyor, goldu platinumu yollayıp duruyorlar, benim de kartım yok, yani eşimin kartına ek kartım var sadece, telefonda istemiyorum diye bankalarla kavga etmekten bıktım, niye istemiyorsunuz alın bir köşede dursun diye başımın etini yiyorlar.
    Böyle bunlar, isteyene vermezler, istemeyene de zorla verirler.
    Doğru valla, benimde yaklaşık 20 yıldır 3500TL limitli kartım vardı hiç artırmamıştım limiti. Geçen aradı İŞ 25 bin yapalım diye ısrar ediyor limiti, zar zor 5 bine ikna oldum. 25 bin olunca sanki cebimde o kadar para varmış gibi hissedip huzursuz oluyorum, 5 bini de uçak biletleri için kabul ettim, artık yetmeyebilir diye...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Diger banka kartlarim 50k 60k iken hatta biri sirket uzerine cok cok yuksek iken bana 4k yı reva goren bir banka nin karti axess [emoji1787] kapattim gitti.

Muhtemelen toplam limitinize yaklasmissinizdir banka da daha fazla limit icin kasmamistir bir ara yemek yerken deniz in presentable bayanlari coktu masamiza kredi karti icin turlu dil doktuler bir sekilde bende limitlerde olmama ragmen bir kac girdi ayarini maksimize etti temiz sicil falan bir 6-7 bin cikartti durduk yere sonuc kabul etmedim tabiki gelsin ama actirmayin diye de yalvar yakar ediyorlar[emoji12]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Şu çok trajikomik bir durum, avrupada çalıştığınız için geliriniz muhtemelen benimkinin birkaç katıdır. Ancak ben kamu personeliyim, böyle olunca bankalar bana kredi kartı vermek için birbirini eziyor, goldu platinumu yollayıp duruyorlar, benim de kartım yok, yani eşimin kartına ek kartım var sadece, telefonda istemiyorum diye bankalarla kavga etmekten bıktım, niye istemiyorsunuz alın bir köşede dursun diye başımın etini yiyorlar.
    Böyle bunlar, isteyene vermezler, istemeyene de zorla verirler.
    Algoritma oyle diyor..

Onlarin bir kabahati yok.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 933/1012 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz