Bugün de iyi duruyor. Yabancı alışı devam ediyor herhalde. Akşam takaslara bakarız. Son günlerde en çok dikkat çeken gelişme güniçin gördüğü en düşük ve en yüksek değerleri devamlı yukarı taşıyor olması.
Ben hala Altay tankı projesinin bir yerinde Otokar'ın olacağını düşünüyorum. İlk ihalede neredeyse eski ismiyle SSM'in finanse ettiği miktar kadar olmasa da Otokar'da özkaynaklarından ciddi bir arge masrafı yaptı. Dolayısıyla, tankın bazı alt sistemlerinin know how'ı (kendi özkaynaklarıyla geliştirdikleri kısımlar) Otokar'da kaldı.
Ben şahsen Altay tankı seri üretim ihalesini Otokar'ın alamayış şeklinden; bu proje içinde olup, herhangi bir pay almasını da beklemiyorum ama dediğiniz gibi çok ciddi bir ar-ge yapıldı. Koskoca tank yapıp bunu seri üretim aşamasına kadar getirmek kolay iş değil. Çok büyük bilgi birikimi olmuştur Otokar'da. Bu tecrübeyi de diğer zırhlı araç sistemlerinde kullanıp geliştirebilir. Bir artısı olacaktır bu tecrübenin Otokar'a. Hiç değilse "tank gibi" otobüs yaparız
Bir de son zamanlarda bir haller hissediyorum, hayırlısı olur inşallah. Öyle endekse aykırı gitmeler, artı kapatmalar falan... değişik bir havası var gibi...![]()
Evet arkadaşlar yorumlar alırım grafikleri alalım alım satımları yazalım son Değme noktalarını belirtelim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararı bayağı azalttım. Çok şükür. Yap bir güzellikte, uç yukarılara .
Yer İmleri