Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haftalık repo gösterge faiz oranını yüzde 24,00 olarak korudu.
    Foreks'in anketine katılan 20 ekonomistin 18'i gösterge faizde değişiklik beklemezken, 1'i yüzde 23,75'e, 1'i yüzde 22,50'ye indirilebileceğini öngörmüştü.

sadece 2 kişi yanılmış
    birisi benim sanırım. ama dediğim gibi yatırım tavsiyesi değil

şaka bir yana, mb yine mış gibi yapmaya devam ediyor.. nerdeyse son yıllarda mb nin bu tavrı alışkanlık haline geldi.
    glp fonlaması, alt band üst band, viop vs..örnekleri ilk aklıma gelenler..

sonuçta bunlar yatırımcılar nezdinde mb nin imajını olumsuz etkiliyor. para piyasalarında normalleşme bir türlü gerçekleşmiyor. normal olmayan piyasaların doğru fiyatlama kabiliyeti iyice azalıyor.
    ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by tavan150 Yazıyı Oku
    1100 doların 10 lira olsa neki yağ

Benjo 5.356

SM-C7108 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsanları birbirine düşüren provokatif/tahrik edici mesajlar bitti, şimdi de milletin kendine göre yaptığı birikimlerle alay eden bir ******lık düzeyine ulaşmış bu insanımsı!..
    Yönetimi derhal göreve davet ediyorum bu insan müsveddesine karşı!!!

3. Burada çok büyük bir mantık hatası var. Vatandaş diyor ki ben sana yetki verdim ve 16 yıl boyunca yaptıklarını onayladım.

Bu durumda bu kadar uzun bir süre göz önüne alınırsa politikacı sadece halkın bir yansıması oluyor. Yani yapacaklarını söylüyor ve halk onu oy ile tasdik ediyor ve yönlendiriyor.

O nedenle oluşan tablonun ilk sorumlusu aldığı kararlar ile süreci şekillendiren ve 16 yıl boyunca onaylayan halktır. Politikacı sadece halktan aldığı yetkiyi ve gücü kullanmıştır. Halk 16 senelik uzunca bir süre boyunca politikacıya yanlış yaptığına dair hiç bir uyarı yapmamıştır. Politikacı da halktan aldığı teyit ve öz güven ile yaptıklarının doğru olduğunu düşünmüştür.

Halk her seferinde politikacının eylemlerini onu iktidar yapacak şekilde oy çokluğu ile onaylamıştır.

İşte bu nedenle şu anki durumun sorumlusu ilk aşamada halktır. O nedenle halk kendi yaptığı hatanın ve yanlışın sonuçlarından bu kadar kolay sıyrılamaz. Tüm sorumluluğu bu kadar basit bir şekilde politikacının üzerine atamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Benjoyu fena sıkıştırdılar ..5.50 uzerı kıtlenenler mi acaba veriyorlar...nedersiniz..
    sen sana girenden haber ver at hırsızı

Ona benden neler giriyo her yazdığında ama kapasitesi o kadar geniş ki bana mısın demiyor

6. Bu gün Cerablus Halk Eğitim Merkezi gibi bir haber vardı Ahaber de orada Suriyelilere meslek edindirme kursları veriliyormuş. İstermisiniz bizdeki gibi ordan mezun olanlara işyeri açmaları için Hibe desteği versinler. Bence verirler. Yani kendi ülkesindeki insanlar işsiz güçsüz gezerken bu insanladan topladıkları para ile Suriyeli insanlara meslek edindirme kursları sonrası işyeri açmaları için hibe verirlerse hiç şaşırmam. Bunlar ülkemin paralarını önceden yandaşa peşkeş çekiyorlardı. Şimdi Suriyelilere peşkeş çekiyorlar. Ve bu gidişata bir Allah ın kulu dur diyemiyor. İşte tek adam rejimi buydu. Hadi seçimlere kadar yalan yanlış rakamlarla idare ettiler diyelim. Kazığın aslını seçimden sonra göreceğiz. Üstelik 2023 e kadar seçim olmayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burada çok büyük bir mantık hatası var. Vatandaş diyor ki ben sana yetki verdim ve 16 yıl boyunca yaptıklarını onayladım.

Bu durumda bu kadar uzun bir süre göz önüne alınırsa politikacı sadece halkın bir yansıması oluyor. Yani yapacaklarını söylüyor ve halk onu oy ile tasdik ediyor ve yönlendiriyor.

O nedenle oluşan tablonun ilk sorumlusu aldığı kararlar ile süreci şekillendiren ve 16 yıl boyunca onaylayan halktır. Politikacı sadece halktan aldığı yetkiyi ve gücü kullanmıştır. Halk 16 senelik uzunca bir süre boyunca politikacıya yanlış yaptığına dair hiç bir uyarı yapmamıştır. Politikacı da halktan aldığı teyit ve öz güven ile yaptıklarının doğru olduğunu düşünmüştür.

Halk her seferinde politikacının eylemlerini onu iktidar yapacak şekilde oy çokluğu ile onaylamıştır.

İşte bu nedenle şu anki durumun sorumlusu ilk aşamada halktır. O nedenle halk kendi yaptığı hatanın ve yanlışın sonuçlarından bu kadar kolay sıyrılamaz. Tüm sorumluluğu bu kadar basit bir şekilde politikacının üzerine atamaz.
    İnsanlar bu peşkeş, yardım, af, barış, yapılandırma, kayırma , bedelli askerlik düzeninden memnun ve faydalandıkları için bunlara oy veriyor...Çünkü işlerine geliyor bu durum...Bakınız ülkenin her tarafı ve insanı...

Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •