Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 577/918 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Üstad, bu hisse mutlaka bir gün yukarı döner yeni fiyatlar oluşur. Senin söylemlerinde güne gider. Borsada şuan fiyatının yarısına gelmiş bir çok hisse var. Bu ekonomik koşullarda olsğan bir süreç. Senin bunların dışında kutpo özelinde bu şekilde aşağıya çekmen tuhaf olan durum. Bak etrafına bizden çok kötü batskta olan şirket varken Kutpıya odaklanman enteresan do you understand?

2.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Üstad, bu hisse mutlaka bir gün yukarı döner yeni fiyatlar oluşur. Senin söylemlerinde güne gider. Borsada şuan fiyatının yarısına gelmiş bir çok hisse var. Bu ekonomik koşullarda olsğan bir süreç. Senin bunların dışında kutpo özelinde bu şekilde aşağıya çekmen tuhaf olan durum. Bak etrafına bizden çok kötü batskta olan şirket varken Kutpıya odaklanman enteresan do you understand?
    Son kelimeleri anlamadım.memnunsan almaya yada elinde tutmaya devam edebilirsin,ama benim burada yazmama fikir özgürlüğü penceresinden bakacaksın...."bizden çok kötü batakta olana şirket varken....," Derken batagın iyisi kötüsü olmaz.. ayrıca konu başlığına göre birkaç yerde muhabbete giriyorum.. şikayetçi olan varsa da bir daha Kütahya'ya gelmem[emoji3]....ytd...

olm. basin da alalim şu hisseyi!😂

4. Güzel kardeşim, burada her şeyi yazabilirsin. Terbiye sınırlarını aşmadan, saygı sınırlarını aşmadan. Senin yazman ile kötülemen İle Kutpo ne iner ne çıkar. O yüzden alınganlık yapma. İçinden nasıl geliyorsa yaz. Hiç sorun yok. Kutpo bana göre güçlü bir şirket. O yüzden alabildikçe alıyorum. Keşke dediğin fiyatlara gelsede çok daha alsam.

5.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim, burada her şeyi yazabilirsin. Terbiye sınırlarını aşmadan, saygı sınırlarını aşmadan. Senin yazman ile kötülemen İle Kutpo ne iner ne çıkar. O yüzden alınganlık yapma. İçinden nasıl geliyorsa yaz. Hiç sorun yok. Kutpo bana göre güçlü bir şirket. O yüzden alabildikçe alıyorum. Keşke dediğin fiyatlara gelsede çok daha alsam.
    Kardeşim dediğine göre,50 yaş ve üstü olman gerekir...sorun yok ömrünün sonuna kadar alabilirsin...senin ne kadar iyi deme hurrıyetin varsa benim yada başkalarının da o oran da kötü deme hakkı var.kimse kimseden ne yazacağım diye izin alamaz.saygı ve terbiye ye gelince bu sayfada kimse terbiyesizlik yada saygısızlık yapmadı bunu konu etmende art niyetli olarak görüyorum.... somutlaştırmak gerekirse pozitif enerji varsa negatifide olur....ha bu arada Venedik şehrinin önümüzdeki dönemde sulara batacağı konuşulmaya ve önlemler alınmaya başlanmış.....[emoji3]ytd...!!!

6. Üstad, fazla demagoji yapıyorsun gibi geliyor bana. Art niyetten bahsediyorsun ama bence yine yan yola giriyorsun. Bu foruma bak bakalım geriye dönük art niyetli bir tek cümle bulabilecekmisin. Sana diyoruz ki, burada her türlü yorum, analiz, fiyat yazabilirsin eyvallah. Gayet tabii biz iyi yazıyorsak kötü yazanlarda olacak. Bunu yazdıktan sonra zaten geriye bir şey kalmıyor diye düşünüyorum. Venedik sulara gömülebilir ama ben gömülmen evelallah. Bizde yeteri kadar boy var. Sular akar geçer allaha şükür. Hep yazdım yine yazayım. Elimdekileri seve seve benim istediğim yerden satacağım. Burayada yapıştıracağım. O zaman merakın gider. Acele etme biraz sabır😀😀😀😀

Hisse fiyatı böyle olunca konuşulan konular diyaloglar faydalı bilgilerden çok uzak oluyor biraz pozitif olalım borsa yükselirken, daha bir acı olduğunu biliyorum.. Herkes bol bol dua etsin lütfen Allahtan başka kurtaracak yok bizi zarardan.. yanlış tercih yapmışız tecrübe oldu... Esen kalın bol kazançlar

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sayın efe ve iboağa, geriye doğru bakarsanız iboağa Uzel’i örnek gösterdi ve Titanik bile batar dedi. Bence de batmayacak firma yoktur ama bu verilerle batar denirse art niyet ararım! Firmanın borcu yok işletme sermayesi pozitif, özkaynakları patlamış! Kusura bakmayın ama Bu firma ile Uzel’i karşılaştırmak en azından abesle iştigaldir! Sayın Venedik’in dediği gibi biz aptal yatırımcılarız ve almaya devam ediyoruz! Nafi gariban ya destek atıyoruz. Biliyorum ki birileri tek tek tüm lotları sayıyor ve kimde ne var bildiğini sanıyor! Aslında nafi’yi De kandırıyor. Çünkü ne kadar goy goy ne kadar gel gel ne kadar bilanço oyunu yapsalarda topluyamıyorlar. Zaten toplamış olsalardı fiyat buralarda olmazdı! Ben onbeş senedir bu kağıtta işlem yaparım. Her türlü bilgisini ezbere bilirim ve her yerden firmayı ve işlemleri takip ederim. Bu güne kadar şu fiyata çıkacak, bu fiyata inecek demedim.Allah razı olsun beni zengin etti. Ama her zaman dediğim gibi çelik gibi sinir, derviş gibi sabır lazım! YTD

Sayfa 577/918 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •